Logo De Wilde
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.410
18Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

De Wilde Badkamers

De Wilde Badkamers

De Wilde Badkamers

Vaak horen we van onze klanten dat een bezoek aan onze showroom in Nunspeet voelt als een als een warm bad. Bij De Wilde Tegels & Sanitair treft u niet alleen een compleet en inspirerende badkamer showroom, maar u wordt er ook op ontspannen wijze geadviseerd door onze medewerkers. We nemen ruim de tijd om samen met u te zoeken zij naar de meest comfortabele badkamer, toilet of woonkamervloer, passend bij uw huis, wensen, ideeën en budget. Graag nodigen we u uit in onze ruime badkamer showroom in Nunspeet, die net even anders is dan alle andere. Er wordt niet voor niets gezegd dat het de mooiste badkamer showroom van de Veluwe is! Inspirerende, met onderscheidend assortiment en veel opvallende en stijlvoll badkamer ontwerpen.

Perfect badkamer ontwerp aansluitend bij uw smaak


Door uitgebreid om de tafel te gaan zitten inventariseren we uw ideeën voor de perfecte badkamer. Deze vertalen we vervolgens in een verrassend en bij uw smaak passend badkamerontwerp. Aarzel niet en laat u inspireren door de badkamer ontwerpkwaliteiten van de badkamer architecten van De Wilde Tegels & Sanitair; maak een afspraak bij ons in de showroom. Dan gaan we met elkaar aan de slag!

Erg breed badkamer assortiment


Bij De Wilde Tegels & Sanitair in Nunspeet, de Veluwe, hebben wij een ruime badkamer showroom verdeeld over twee verdiepingen met een zeer uitgebreid assortiment sanitair en tegels. Van douchecabines tot whirlpoolbaden, van compacte douchesystemen tot kwalitatieve badkamermeubelen. Voldoende keuze! Naast vele A-merken, zoals Sealskin, Grohe, Cleopatra, Primabad en Villeroy & Boch hebben wij ook het Baden+ huismerk met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Badenplus is exclusief verkrijgbaar bij de Baden+ winkels, waar De Wilde Tegels & Sanitair bij is aangesloten.

Snelle levering van uw badkamer

Na de ontwerpfase, waar we veel aandacht aan besteden, gaan we aan de slag met het installeren van uw badkamer. Dit doen we in samenwerking met ons eigen installatiebedrijf Faber Installatietechniek en De Wilde Tegelzetbedrijf. Omdat we met drie bedrijven onder 1 dak werken kunnen we u een snelle levering en vakkundige plaatsing van uw badkamer garanderen. Ons doel is u zo snel mogelijk van uw perfecte badkamer te laten genieten. Ook komt u door een duidelijke planning niet voor verassingen te staan bij De Wilde Tegels & Sanitair in Nunspeet.

De Wilde Tegels & Sanitair werkt in de ruime omtrek van Nunspeet

Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. De Wilde Tegels & Sanitair heeft in de afgelopen jaren heel veel badkamers gerealiseerd in o.a. Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Vaassen, Epe en verre omgeving.

Neem nu contact op met De Wilde Tegels & Sanitair. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.
 Bekijk hier de openingstijden.

Genomineerd voor Badkamerdetaillist van het jaar 2015

Direct contact opnemen