Logo De Wilde
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.410
18Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

In uw regio

In uw regio

In uw regio

De Wilde Tegels & Sanitair; dé badkamerspecialist in Nunspeet en omgeving

Bij De Wilde Tegels & Sanitair staat maar 1 ding voorop: Wij maken van u huis een thuis! Samen met Installatiebedrijf Faber en Tegelzetbedrijf De Wilde realiseren wij uw droom badkamer of tegelvloer. Wij nodigen u graag uit in onze complete en inspirerende showroom in Nunspeet voor uw nieuwe complete badkamer of toilet.

De mooiste badkamer showroom op de Veluwe

Onze showroom in Nunspeet is al 20 jaar de mooiste showroom van de Veluwe. Begin dit jaar hebben we deze compleet vernieuwd. Zo kunnen we u nog beter de trends en innovaties op het gebied van sanitair laten zien. U treft bij ons naast alle A-merken zoals Grohe, Hansgrohe en Sphinx ook ons Badenplus huismerk. Én natuurlijk willen wij u graag inspireren, zodat wij voor u een mooie complete badkamer kunnen realiseren. Neem gerust een kijkje op onze website of maak direct een afspraak.

Complete badkamers bij onze klanten in de omgeving van Nunspeet

Bij De Wilde Tegels en Sanitair willen wij onze klanten graag van A tot Z ontzorgen. Wij ontwerpen voor u uw droom badkamer en regelen alles tot en met de badkamer installatie. In de afgelopen 20 jaar hebben wij al veel complete badkamers mogen realiseren bij onze klanten in o.a. Zwolle, Harderwijk, Ermelo en Apeldoorn. Bekijk een greep uit onze gerealiseerde badkamers en laat u inspireren.

Direct contact opnemen