Logo De Wilde
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.410
18Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Lelystad

Lelystad

Lelystad

Kom naar de mooiste badkamer winkel van de Veluwe, vlakbij Lelystad

Bent u op zoek naar een nieuwe complete badkamer of toilet en woont u in Lelystad. Dan is de grote badkamer showroom van De Wilde Tegels en Sanitair op perfecte afstand om even een bezoek te brengen. In onze ruime badkamer showroom treft u heel veel badkamer inspiratie aan. U treft heel veel complete badkamer opstellingen waarbij we een mooie mix hebben gemaakt van diverse merken. En elke badkamer is uniek door het bijzondere tegel ontwerp dat we bij de badkamer hebben gemaakt.

Grohe, Sphinx, Geberit, Villeroy & Boch; de A-merken zijn goed aanwezig

In de diverse badkamer opstellingen hebben we gekozen voor A-merken zoals Sphinx, Grohe of Geberit omdat we u gegarandeerd kwaliteit willen leveren. Daarnaast hebben we ons eigen Badenplus Huismerk. Een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douche cabines, toilet, badkamermeubel of mooie tegels voor de wand of de vloer. Al vele klanten uit Lelystad zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Pas vernieuwde badkamer showroom

Bij de Wilde Badkamer en Tegels vlakbij Lelystad houden we ervan om up to date te zijn. Daarom zorgen we elke keer weer voor de nieuwe badkamer producten, kleurcombinaties en volgen we de laatste trends. Onze medewerkers bezoeken niet voor niets regelmatig de vakbeurzen, zodat we er zeker van zijn dat ze u het meest recente badkamer advies geven.

Maak een afspraak bij onze badkamer adviseurs

Graag gaan we met u om de tafel om het unieke badkamer ontwerp voor uw huis in Lelystad te maken. En woont u in de omgeving van Nunspeet of Lelystad dan staan we ook graag voor u klaar. Al vele klanten uit Elburg, Zwolle, Hardenwijk en Lelystad zijn u voorgegaan.

Direct contact opnemen