Logo De Wilde
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 12 
Wij scoren een9.5op 12 reviews
Communicatie
8.8
Advies
9.5
Offerte
8.2
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.5
Nazorg
9.7
Review door: MaarssenGeplaatst op: 06-04-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Van beginfase tot einde. Zou zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Sterke punten:
Goede begeleiding van rodney bij uitzoeken van de juiste dingen in de winkel. Goede adviezen over praktische haalbaarheid en tonen van verschillende opties. De plaatsing is ook fantastisch gedaan door Johan en Arno. Zeer vakkundig duo, echt een klasse badkamer opgeleverd en daarnaast ook heel prettig om mee te communiceren.

Verbeterpunten of tips:
nvt

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 30-09-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Voor ons was een strakke planning belangrijk. Daar heeft De Wilde zich prima aan gehouden. Resultaat is prachtig. Ook de betrokkenheid van de verkoopster is zeer gewaardeerd. Zij is meerdere keren op locatie geweest. Dit voorkomt communicatieproblemen. Hulde!

Sterke punten:
Afspraak is afspraak. Dat vind ik heel belangrijk en De Wilde gelukkig ook

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 01-08-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Problemen worden gezien als uitdagingen en beloften worden nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en de kwaliteit van de tegelzetters. Ze hebben netjes en precies werk geleverd. Uitstekend. Goed mee te overleggen, denken praktisch mee.

Sterke punten:
Goede communicatie en de kwaliteit van de tegelzetters.

Verbeterpunten of tips:
Nee geen tips.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Marco te WierikeGeplaatst op: 20-06-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring. Er wordt goed meegedacht, zowel tijdens het opmaken van de offerte als de installatie.

Sterke punten:
Er wordt goed meegedacht, zowel tijdens het opmaken van de offerte als de installatie. Het eindresultaat werd hierdoor nog beter dan dat wij voor ogen hadden.

Verbeterpunten of tips:
Wij zijn dik tevreden.

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Henk en MoniqueGeplaatst op: 01-04-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Tijdens ons eerste bezoek werden we al zeer goed geholpen. Toen de offerte in eerste instantie wat hoger uitviel dan ons budget werd er zeer pro-actief gereageerd en hebben ze hun uiterste best voor ons gedaan om tot een passende oplossing te komen en geen enkele vraag was te veel. De montage van de badkamer is uitmuntend verlopen. De voorbereidingen werden keurig uitgevoerd om beschadigingen te voorkomen en het werk is zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Boven onze verwachting

Sterke punten:
Zoals gezegd het resultaat is boven onze verwachting. De offerte is duidelijk maar deze was de eerste keer boven budget vandaar niet het maximum aan sterren. Na de installatie zijn we nog bezocht voor een eindinspectie om het resultaat te controleren. Super gedaan

Verbeterpunten of tips:
Het enige minpuntje dat ik kan aangeven is dat er aardig wat tijd zit tussen de koop en de daadwerkelijke installatie. Dit zagen we echter ook bij andere bedrijven dus geen uitzondering maar je moet eigenlijk geen haast hebben.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 27-02-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima werk afgeleverd

Sterke punten:
Reageren adequaat en bellen na of alles naar wens is verlopen

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: M. de GrootGeplaatst op: 10-02-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
prima Goed contact houden zich aan afspraken. Plezierig in de omgang in huis. Werken secuur en in overleg.

Sterke punten:
goede sfeer

Verbeterpunten of tips:
Installatiebedrijf Faber heeft verzuimd alvorens aan het werk te gaan om het parket af te plakken cq. te beschermen. Dit heb ik zelf gedaan met materiaal dat ik nog in huis had.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Fam. HoekertGeplaatst op: 02-12-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de badkamer en de toilet uitgekozen bij De Wilde. Dankzij de goede hulp en ervaring van de verkoopmedewerkster waren we in 1 avond klaar met het uitzoeken van de tegels en het sanitair. Ook werdt er een mooie tekening gemaakt zodat voor ons duidelijk te zien was hoe het zou gaan worden. Op de afgesproken dag kwamen de Instalateur en tegelzetter bij ons en hebben we alles nog even doorgenomen. Wij hebben tijdens de werkzaamheden altijd dezelfde twee mensen over de vloer gehad en hun hebben een er prachtige badkamer en toilet van gemaakt.

Sterke punten:
Tijdens de werkzaamheden hadden we telkens dezelfde twee mannen over de vloer en we hebben telkens goed overleg met hun gehad. Zijn goed geadviseerd en alles is geworden zoals we in gedachten hadden.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: HannekeGeplaatst op: 10-11-20158

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De wilde denkt mee van advies tot en met de uitvoering

Sterke punten:
De Wilde is een bedrijf dat met de klant meedenkt. In de showroom ontvingen we uitstekend advies en ook naderhand was De Wilde als bedrijf goed bereikbaar voor overleg met betrekking tot de offerte uitvoering en nazorg. De tegelzetters die wij in huis hebben gehad waren zeer netjes en beleefd. Met name de tegelzetter van de eerste klus Maurice als ik het me goed herinner heeft ontzettend zijn best gedaan om alles tot in de puntjes af te leveren. Ook overlegde hij op een prettige manier met ons daar waar nodig.

Verbeterpunten of tips:
Nog meer afstemming en keuzemogelijkheden aanbieden m.b.t. het bouwproces van de klant. Een tegelzetter geeft het advies eerst een vloer te leggen en plinten te plaatsen en dan pas het stuukwerk te laten doen. Maar de stukadoor blijkt mooier werk te kunnen leveren als het stuukwerk geschiedt v r het plaatsen van de plinten. Met plint is het bijvoorbeeld lastig en niet mooi om een scheve muur recht te trekken. Als klant zou ik graag de keuze aangeboden krijgen om wat extra reiskosten te betalen aan de tegelzetter en de plinten later te laten plaatsen.

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: van der SlikGeplaatst op: 06-11-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer leuke en onderscheidende ideeen en eerlijk advies. Super geadviseerd met ons budget als uitgangspunt. Echt ontzorgd tijdens de uitvoering. Vakkundig en beleefde medewerkers met hart voor hun werk. Denken mee en lossen op ook als het tegenzit. Wat nooit gebeurt gebeurde bij ons... een standaard koppeling knapte waardoor we beneden lekkage hadden. Alles is in het werk gesteld en goed opgelost en hersteld. We zijn echt super tevreden en kunnen iedereen De Wilde sanitair en tegels aanbevelen

Sterke punten:
Creatief en haalbaar advies. Deskundige vakmensen Beleefd meedenkend en betrouwbaar. Ontzorging alom

Verbeterpunten of tips:
Ga zo door

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
 12