Logo De Wilde
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 12 
Wij scoren een9.4op 15 reviews
Communicatie
8.8
Advies
9.4
Offerte
8.3
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.5
Nazorg
9.4
Review door: J. MolGeplaatst op: 16-03-20189

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bij De Wilde werden we blij verrast door het ontwerp dat ons gepresenteerd werd. Onze wensen en prioriteiten werden aangevuld met waardevolle praktische tips, dat helpt bij het maken van keuzes. Bij de installatie was mij snel duidelijk dat vakmensen bezig zijn. Nette afwerking, ook weer praktische tips en secuur werk is afgeleverd. We zijn heel tevreden over het eindresultaat.

Sterke punten:
Gedurfd ontwerpen en tegelijk goed blijven luisteren naar wensen en eisen Deskundige montage met oog voor detail Snelle, heldere communicatie tijdens het offerte en bouwtraject

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 13-03-20188

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Tegelwerk in de badkamers is zeer goed uitgevoerd. We krijgen er veel complimenten voor.

Sterke punten:
Uitgebreid assortiment en vakkundige tegelzetters.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7
Review door: Ab van de KerkGeplaatst op: 08-02-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring is boven verwachting. Ronduit positief. Alle disciplines onder één dak, dat mede tot een succesvolle en goede oplevering heeft geleid. Top!

Sterke punten:
Wat men zegt gebeurt ook daadwerkelijk. Één aanspreekpunt, die zeer betrokken is bij het ontwerp tot oplevering. Niets wordt aan toeval overgelaten.

Verbeterpunten of tips:
Geen.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: MaarssenGeplaatst op: 06-04-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Van beginfase tot einde. Zou zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Sterke punten:
Goede begeleiding van rodney bij uitzoeken van de juiste dingen in de winkel. Goede adviezen over praktische haalbaarheid en tonen van verschillende opties. De plaatsing is ook fantastisch gedaan door Johan en Arno. Zeer vakkundig duo, echt een klasse badkamer opgeleverd en daarnaast ook heel prettig om mee te communiceren.

Verbeterpunten of tips:
nvt

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 30-09-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Voor ons was een strakke planning belangrijk. Daar heeft De Wilde zich prima aan gehouden. Resultaat is prachtig. Ook de betrokkenheid van de verkoopster is zeer gewaardeerd. Zij is meerdere keren op locatie geweest. Dit voorkomt communicatieproblemen. Hulde!

Sterke punten:
Afspraak is afspraak. Dat vind ik heel belangrijk en De Wilde gelukkig ook

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 01-08-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Problemen worden gezien als uitdagingen en beloften worden nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en de kwaliteit van de tegelzetters. Ze hebben netjes en precies werk geleverd. Uitstekend. Goed mee te overleggen, denken praktisch mee.

Sterke punten:
Goede communicatie en de kwaliteit van de tegelzetters.

Verbeterpunten of tips:
Nee geen tips.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Marco te WierikeGeplaatst op: 20-06-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring. Er wordt goed meegedacht, zowel tijdens het opmaken van de offerte als de installatie.

Sterke punten:
Er wordt goed meegedacht, zowel tijdens het opmaken van de offerte als de installatie. Het eindresultaat werd hierdoor nog beter dan dat wij voor ogen hadden.

Verbeterpunten of tips:
Wij zijn dik tevreden.

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Henk en MoniqueGeplaatst op: 01-04-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Tijdens ons eerste bezoek werden we al zeer goed geholpen. Toen de offerte in eerste instantie wat hoger uitviel dan ons budget werd er zeer pro-actief gereageerd en hebben ze hun uiterste best voor ons gedaan om tot een passende oplossing te komen en geen enkele vraag was te veel. De montage van de badkamer is uitmuntend verlopen. De voorbereidingen werden keurig uitgevoerd om beschadigingen te voorkomen en het werk is zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Boven onze verwachting

Sterke punten:
Zoals gezegd het resultaat is boven onze verwachting. De offerte is duidelijk maar deze was de eerste keer boven budget vandaar niet het maximum aan sterren. Na de installatie zijn we nog bezocht voor een eindinspectie om het resultaat te controleren. Super gedaan

Verbeterpunten of tips:
Het enige minpuntje dat ik kan aangeven is dat er aardig wat tijd zit tussen de koop en de daadwerkelijke installatie. Dit zagen we echter ook bij andere bedrijven dus geen uitzondering maar je moet eigenlijk geen haast hebben.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 27-02-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima werk afgeleverd

Sterke punten:
Reageren adequaat en bellen na of alles naar wens is verlopen

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: M. de GrootGeplaatst op: 10-02-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
prima Goed contact houden zich aan afspraken. Plezierig in de omgang in huis. Werken secuur en in overleg.

Sterke punten:
goede sfeer

Verbeterpunten of tips:
Installatiebedrijf Faber heeft verzuimd alvorens aan het werk te gaan om het parket af te plakken cq. te beschermen. Dit heb ik zelf gedaan met materiaal dat ik nog in huis had.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
 12