Logo De Wilde
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
12 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.510
12Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Gratis actiemagazine

Like ons op Facebook Baden+

Kinemagic

Kinemagic

Kinemagic

Vervang uw bad door een XXL douche in 1 dag

De renovatie van de badkamer hoeft tegenwoordig geen tijdrovende klus meer te zijn. Met Kinemagic® van douchefabrikant Kinedo® is het namelijk mogelijk om een bad te vervangen door een ruime douche in één dag. Dit biedt voor de senior direct een veilige badkamer situatie. Het goed doordachte ontwerp van de veilige ruime douche cabine, de montage zonder siliconen en de kwaliteit van de gebruikte materialen garanderen een snelle en eenvoudige installatie. U heeft heel erg snel een grote inloopdouche op de plaats van uw oude bad.

Kinemagic douche in plaats van bad

Kinemagic® is een modulair systeem, dat zich volledig aanpast aan het te vervangen bad. Wand- en vloertegels hoeven niet verwijderd te worden, de bestaande badkamerinrichting blijft behouden. De Kinemagic® douchecabine is uitgevoerd inclusief douchebak en vier glazen wanden uit veiligheidsglas, die snel en eenvoudig te plaatsen zijn op de gehele oppervlakte van het ligbad. Dankzij de vele afmetingen is Kinemagic® aan te passen aan alle formaten baden en badkamers. We beloven u niet voor niets in 1 dag een douche op de plaats van uw bad.

Kinemagic® is leverbaar in 3 series

  • Serie Serenite is standaard uitgerust inclusief veiligheidsaccessoires: antislip douchebak met zeer lage instap, opklapbaar zitje en 2 ondersteuningsbeugels. Perfect als u langer thuis wilt blijven wonen en veilig wilt douchen.
  • Serie Design is ruim en modern tegelijk en daarmee ideaal voor een gezinsbadkamer.
  • Serie Essentiel is functioneel en aantrekkelijk geprijsd als instapmodel.

Afhankelijk van de ruimte waar de Kinemagic geplaatst moet worden is Kinemagic leverbaar in een hoge en een lage versie. Ook een mix van hoog en laag is mogelijk.

Kinemagic® is een geregistreerd handelsmerk van Group SFA, fabrikant van Sanibroyeur®.

Wilt u ook van bad naar douche in 1 dag? Zoek snel de Baden+ winkel bij u in de buurt. Zij helpen u van bad naar douche in 1 dag.

Deel dit item via: