Logo De Wilde
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.410
18Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Tegels

De Wilde Tegels & Sanitair | Tegelvloeren

Tegels

Uitgebreid tegel assortiment bij De Wilde Tegels & Sanitair

In onze inspirerende badkamershowroom in Nunspeet hebben we ook een uitgebreid assortiment tegel woonvloeren. Naast de bekende merken heeft De Wilde Tegels & Sanitair ook minder bekende tegelmerken, die juist door de kwaliteit en het design opvallend goed passen in de Nederlandse woonkamer. Met name onze eigen geïmporteerde tegels uit Italië en Spanje worden gewaardeerd door onze klanten en komt u niet vaak tegen in een tegelshowroom.

Volgens de laatste tegel trends

Natuurlijk zorgen we er steeds voor dat we nieuwste tegeltrends aan u kunnen laten zien. Kijk bijvoorbeeld nu naar ons nieuwe keramische parket. Niet van echt hout te onderscheiden, maar wel met alle voordelen van een kwalitatieve tegel. De tegelcollectie is breed en bevat alle actuele stijlen, van landelijk tot strak design.

Tegelzetbedrijf in huis

Bij De Wilde Tegels & Sanitair hebben wij een eigen tegelzetbedrijf in huis. Uw perfecte tegel woonvloer wordt gelegd door onze ervaren specialisten. Wij hebben 20 tegelzetters in dienst, die met veel passie en percisie bij u een nieuwe tegel woonvloer komt leggen.

Direct contact opnemen