De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
5 kleine badkamer voorbeelden - 5 kleine badkamer voorbeelden 5 kleine badkamer voorbeelden - 5 kleine badkamer voorbeelden

5 kleine badkamer voorbeelden

In een kleine badkamer is veel mogelijk. Het komt aan op een slimme, functionele indeling en handige producten. Zo is een bad toch vaak mogelijk met bijvoorbeeld een afgeschuinde hoek of een bad-douche combinatie. Deze 5 badkamer voorbeelden geven je allerlei ideeën voor een slim ingerichte kleine ruimte.

Badkamer met blauwe tegels

In deze kleine badkamer springen de blauwe tegels met witte voegen direct in het oog. Gecombineerd met de gouden spiegel en kranen krijg je een chique, modern-klassieke stijl. Zo zie je dat een kleine badkamer ook grandeur kan hebben. Het ontbreekt in deze badkamer aan niets. Zowel een opbergmeubel, douche als bad zijn op de kleine oppervlakte mogelijk. Dit allemaal dankzij een slim geplaatst muurtje en een douchedeur met kleinere draai.

5 kleine badkamer voorbeelden - Badkamer in hotel-stijl
5 kleine badkamer voorbeelden - Badkamer in hotel-stijl

Badkamer met gouden accessoires

Wie een kleine badkamer heeft, denkt misschien niet direct aan zwarte materialen. Toch geeft deze kleine badkamer een gevoel van ruimtelijkheid én luxe. Met een juiste keuze in materialen en een slim ontwerp krijgt deze badkamer een royale look. De transparante douchewand op het bad geeft meer diepte. Het zwarte bad en de eigentijdse tegels vormen een harmonieus geheel. Door bruine, karamelkleurige tegels en gouden accessoires hiermee te combineren, krijg je die luxe uitstraling.

Kleine badkamer met bad

Heb je niet veel vierkante meters, maar wil je wel een bad? Dan zijn er allerlei mogelijkheden. Kijk maar eens naar deze kleine badkamer met bad. Hier is gekozen voor een ruimtebesparend bad. Het bad loopt schuin af bij de beenzijde. Bovendien kun je in dit bad ook heerlijk douchen. Ook het badmeubel is een compacte variant. Hierdoor houd je voldoende loopruimte over en heb je toch opbergruimte. Ontdek hoe ‘klein maar fijn’ in deze badkamer zeker van toepassing is.

 

5 kleine badkamer voorbeelden - Kleine badkamer met bad
5 kleine badkamer voorbeelden - Kleine badkamer met bad

Kleine badkamer met inloopdouche

Deze kleine badkamer is praktisch en sfeervol ingericht. Dankzij de douchewand schuifdeur is er een royale inloopdouche mogelijk. En met de hoge kolomkast en het brede badkamermeubel heb je aan opbergruimte geen gebrek. De natuurstenen waskom geeft in combinatie met het meubel in houtlook een natuurlijke, warme sfeer. Ontdek hoe deze en andere elementen sfeer geven aan deze complete, kleine badkamer.

 

Trendy badkamer

Deze kleine badkamer heeft midden in de ruimte een muurtje. Dat scheidt de badkamer op een slimme manier in het wastafel- en het douchegedeelte. Met deze douchewand kun je aan de ene zijde in de spiegel kijken. En aan de andere zijde is dit een normale douchewand en kun je met een gevoel van privacy douchen. Omdat we naast praktisch ook van trendy houden, geven de handgevormde, turquoise tegeltjes en de zwarte kranen een hippe finishing touch.

5 kleine badkamer voorbeelden - 5. Trendy badkamer
5 kleine badkamer voorbeelden - Nieuwsbrief


VOND JE DIT INTERESSANT?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • 6x inspiratie en advies in je inbox
  • Het startpunt van jouw droombadkamer
  • Handige tools en gratis downloads

JA, INSPIREER MIJ

Meer blogs over kleine badkamers

 

4 handige tips voor een kleine badkamer met bad

Heb je een kleine badkamer en wil je toch een bad? Lees dit blog voor goede tips.

 

Tips om je kleine badkamer groter te laten lijken met tegels

Wil je jouw kleine badkamer groter laten lijken? Dat kan door slim je tegels te kiezen. Lees onze tips hoe je dit het beste aanpakt. 

 

Douchecabine in een kleine badkamer? Lees onze tips!

Wij weten hoe we de douchecabine slim kunnen indelen. Bekijk onze praktische tips! 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken