De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Betonlook badkamer
in Nunspeet
Betonlook badkamer in Nunspeet - Betonlook badkamer in Nunspeet Betonlook badkamer in Nunspeet - Betonlook badkamer in Nunspeet  
Betonlook badkamer in Nunspeet - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een betonlook badkamer 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Nunspeet
Type badkamer:Moderne badkamer en toilet
Wensen van de klant:Complete badkamer met stoere elementen

 

De Wilde Tegels & Sanitair heeft een prachtige badkamer en toilet gerealiseerd in Nunspeet. De stijlvolle betonlook ziet u terug in diverse details. Denk aan de tegels in XXL-formaat en de stoere betonnen waskom. Kijk binnen en laat je inspireren! 

Stoere mix van kleuren en materialen

De badkamer kenmerkt zich door een stoere combinatie van kleuren en materialen. De vloer is voorzien van extra grote betonlook tegels en op de muur is betonstuc aangebracht. Mooi om te zien en erg praktisch voor de badkamer. Het eikenhouten maatwerk badmeubel valt op in het geheel, dankzij de warme kleur. Boven de betonnen waskom zijn kranen ingebouwd. Dat geeft de badkamer een strak geheel. In het plafond zijn ledspots aangebracht. Zo kan al het moois in de badkamer goed bewonderd worden!  

Luxe douche met mozaïek tegels 

Deze luxe douche in Nunspeet heeft alles in huis om te genieten. De regendouche omhult het hele lichaam met zachte druppels en de handdouche geeft extra gemak. Ook hier zijn de kranen stijlvol in de wand verwerkt, voor een modern geheel. Dankzij de douchegoot stroomt het water gemakkelijk en snel weg. De grijze mozaïek tegeltjes geven de doucheruimte een speelse touch. 

Betonlook badkamer in Nunspeet - Inloopdouche en toilet
Betonlook badkamer in Nunspeet - Inloopdouche en toilet

Stijlvolle toiletruimte

De badkamer in Nunspeet is compleet met een toilet. Er is gekozen voor een wandcloset met een grijs inbouwreservoir. Het plateau biedt plaats voor leuke badkameraccessoires. Naast het toilet in de badkamer heeft ook de toiletruimte een make-over gekregen. Het eikenhouten fonteinmeubel heeft een keramieken opbouwkom. Ook hier is de inbouwkraan een terugkerend element. Zo heeft de klant in Nunspeet een badkamer én toiletruimte waar men volop kan genieten. 

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze betonlook badkamer in Nunspeet? Wij van De Wilde Tegels en Sanitair gaan graag met je in gesprek, waarna we een persoonlijk ontwerp voor je maken. Wij werken in de wijde omgeving van Nunspeet, zoals Elburg, Elspeet en Harderwijk. 

Badkamerontwerp Nunspeet afspraak
Met liefde gemaakt
Afspraak maken