De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Comfortabele badkamer
in Elspeet
Comfortabele badkamer in Elspeet - Comfortabele badkamer in Elspeet Comfortabele badkamer in Elspeet - Comfortabele badkamer in Elspeet  
Comfortabele badkamer in Elspeet - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een comfortabele badkamer 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Elspeet
Type badkamer:Comfortabele badkamer
Wensen van de klant:Complete badkamer met veel bergruimte

 

Ben je op zoek naar een comfortabele badkamer die ook als je wat ouder wordt alle comfort biedt? Kijk dan eens binnen bij deze badkamer in Elspeet. De Wilde Tegels & Sanitair ontwierp deze tijdloze badkamer. Deze badkamerspecialist in Nunspeet hield daarbij rekening met de toekomst. Een royale, makkelijk te betreden douche met een zitje werd in het badkamerontwerp ingetekend. Bovendien zorgt een grote radiator ervoor dat de ruimte snel, aangenaam verwarmd wordt.

Veilige en comfortabele badkamer

Laat je een badkamer ontwerpen die tot je oude dag mee moet gaan? Dan kan het een goed idee zijn om je badkamer extra comfortabel en veilig te maken. Hiervoor zijn allerlei mogelijkheden. Denk aan een zitje in de douche, badgrepen of douchestangen met een greep om extra ondersteuning te geven. Het merk Keuco heeft hier een speciale badkamerserie voor: Plan Care. In deze badkamer in Elspeet installeerde De Wilde Tegels & Sanitair onder meer een zitje in de douche. 

Drempelloze douche met zitje

Als je wat slechter ter been wordt, kun je met een klapzitje toch, zittend, douchen. De badkamer is ook zo ingedeeld dat de douche makkelijk te betreden is en er geen obstakels in de weg staan. De vloer is volledig gelijkvloers. Het water loopt weg in de Easydrain douchegoot die volledig in de vloer is verzonken. Zo douche je drempelvrij. Ook handig: de schuifdeur van de douche schuift heel soepeltjes open en vraagt geen extra ruimte. 

Comfortabele badkamer in Elspeet - Drempelloze douche met zitje
Comfortabele badkamer in Elspeet - Drempelloze douche met zitje

Veel bergruimte

Nog een pluspunt aan deze badkamer is de bergruimte. Er is een extra brede wasbak met onderkast geplaatst. Daarboven ziet je een tweedeurs spiegelkast. Hierin kunnen al je toiletspullen opgeborgen worden. Ook biedt de slimme indeling van deze badkamer ruimte voor een grote kolomkast. Wel zo makkelijk om al je handdoeken hier neer te leggen. Natte handdoeken kunnen op de grote radiator opgehangen worden. Zo heb je altijd alles handig binnen handbereik. 

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze comfortabele badkamer in Elspeet? Wij van De Wilde Tegels en Sanitair gaan graag met je in gesprek, waarna we een persoonlijk ontwerp voor je maken. Wij werken in de wijde omgeving van Nunspeet, zoals Elburg en Harderwijk. 

Comfortabele badkamer in Elspeet - meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken