De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Industriële badkamer
in Lelystad
Industriele badkamer in Lelystad - Industriele badkamer in Lelystad Industriele badkamer in Lelystad - Industriele badkamer in Lelystad  
Industriele badkamer in Lelystad - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een industriële badkamer 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Lelystad
Type badkamer:Stoere, industriële badkamer
Wensen van de klant:Grote douche en een dubbele wastafel

Deze stoere, industrieel vormgegeven badkamer is door de Wilde Tegels & Sanitair gerealiseerd in Lelystad. De klant had vooral de wens om een grotere douche en een dubbele wastafel te plaatsen. De keuze voor de kleuren en materialen viel gelijk in de smaak bij de klant in Lelystad. 

De tegels geven een ruwe look

De combinatie van de grote betonlook wandtegels met kleinere vloertegels uit dezelfde Venis Newport serie geeft contrast. Dit zorgt voor een ruwe uitstraling. Door bij het tegelwerk gebruik te maken van buitenhoeken van hetzelfde materiaal, in plaats van de bekende hoekprofielen, oogt de afwerking zeer hoogwaardig en luxe.

Grote luxe inloopdouche

De douchewand in de grote inloopdouche is van Sealskin. Het getinte glas past perfect bij de andere materialen en zorgt voor privacy in de doucheruimte. Opvallend is de koperkleurige doucheset van Hotbath. Een gedurfde keuze van de klant, die zeer goed is uitgepakt. Dankzij het gebruik van een Easydrain douchegoot is er geen douchebak nodig. De vloertegels zijn in de douchehoek doorgetrokken. De gehele badkamervloer is voorzien van vloerverwarming. Dat zorgt niet alleen voor heerlijke warme voeten, maar ook voor een droge badkamer zonder schimmelvorming.

Industriele badkamer in Lelystad - Grote inloopdouche en natuurstenen wastafel
Industriele badkamer in Lelystad - Grote inloopdouche en natuurstenen wastafel

Natuurstenen wastafel

Vaak wordt in een badkamer gekozen voor een badkamermeubel met opbergruimte. Indien je elders in huis ruimte hebt voor een kast, ontstaat de mogelijkheid om puur voor een mooie wastafel te gaan. Dit wordt dan een designer statement in de badkamer. In deze industriële badkamer in Lelystad heeft men gekozen voor een wastafel in natuursteen. De combinatie met koperkleurige inbouwkranen is puur en stoer!

Wilt u meer informatie of advies?

Bent u geïnspireerd door deze industriële badkamer in Lelystad? Wij van De Wilde Tegels en Sanitair gaan graag met u in gesprek, waarna we een persoonlijk ontwerp voor u maken. Wij werken in de wijde omgeving van Nunspeet, zoals Elburg, Elspeet en Harderwijk. 

Badkamerontwerp Nunspeet afspraak
Met liefde gemaakt
Afspraak maken