De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Kleine badkamer en toilet
in Nunspeet
Kleine badkamer en toilet in Nunspeet - Kleine badkamer en toilet in Nunspeet Kleine badkamer en toilet in Nunspeet - Kleine badkamer en toilet in Nunspeet  

Kleine badkamer en toilet in Nunspeet - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een kleine badkamer en toilet 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Nunspeet
Type badkamer:Kleine badkamer
Wensen van de klant:Ruimtelijkheid en opberggemak

Deze badkamer in Nunspeet ademt warmte door de kleur van de tegels.  En om de badkamer groter te laten ogen is er voor zowel de wand als de vloer gekozen voor dezelfde tegelsoort. Echter is er op de muur een rechthoekige tegel geplaatst en op de vloer een mooie vierkante tegel.  

Praktische opbergruimte in het badkamermeubel

Het warm houten Primabad badkamermeubel is voorzien van twee lades, waardoor veel opbergruimte is ontstaan. De lades hebben een softclose-sluiting, zodat het dicht doen supermakkelijk gaat. De brede wastafel van keramiek geeft plaats voor twee Hansgrohe inbouwkranen. Ideaal voor een groot gezin, waar het vaak spitsuur in de badkamer is. Om goed werklicht te creëren en sfeer te geven aan de ruimte is er gekozen voor een spiegel met ingebouwde ledlampen, aan de boven- en onderzijde. 

Luxe regendouche van Hansgrohe 

De douchehoek is niet groot, maar wel voorzien van heerlijke luxe. De regendouche van Hansgrohe is extra breed, waardoor u ook met je schouders onder de douche staat. Deze douche heeft meerdere straalsoorten, voor de verkwikkende of ontspannende douche. De handdouche is gemonteerd op een glijstang, waardoor deze in hoogte verstelbaar is. 

Kleine badkamer en toilet in Nunspeet - Luxe regendouche en eenheid
Kleine badkamer en toilet in Nunspeet - Luxe regendouche en eenheid

Eenheid in de badkamer en het toilet 

In het toilet is dezelfde XL-tegel van 60 x 60 cm als in de badkamer gebruikt. Dit geeft eenheid in het hele huis en een grote tegel laat de ruimte groter lijken. Door de tegel niet door te laten lopen tot het plafond, maar aan te laten sluiten op het witte stucwerk heeft het daglicht alle vrijheid in de ruimte. Het toilet lijkt lichter en dus groter. Het hangend toilet is bevestigd aan een Geberit inbouwreservoir. Door het gebruik van een softclose toiletzitting heeft de klant nooit meer last van een klepperende toiletbril. Het kleine badkamermeubel met fontein geeft extra opbergruimte.

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze mooi badkamer in Nunspeet? De Wilde Tegels & Sanitair gaat ook graag voor je aan de slag. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp op maat. Wij werken in de wijde omgeving van Nunspeet, Elspeet, Harderwijk, Ermelo, Epe en Vaassen.

Badkamerontwerp Nunspeet afspraak
Met liefde gemaakt
Afspraak maken