De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Luxe badkamer in Harderwijk
voorzien van alle comfort
Luxe badkamer in Harderwijk - Luxe badkamer in Harderwijk Luxe badkamer in Harderwijk - Luxe badkamer in Harderwijk  
Luxe badkamer in Harderwijk - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een luxe badkamer 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Harderwijk
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Complete badkamer met alle comfort

 

De Wilde Tegels en Sanitair heeft deze luxe badkamer in Harderwijk gerealiseerd. Aan alles is gedacht om tot in lengte van dagen van deze badkamer te genieten. Van royaal badmeubel, grote radiator tot een zitje in de douche. Kijk eens binnen en ontdek hoe deze badkamer in Harderwijk met alle comfort én een perfecte afwerking één en al luxe uitstraalt.

Luxe badkamer tot in de kleinste details

Tot in de kleine details is deze badkamer voorzien van comfort en luxe. Je ziet dat bijvoorbeeld aan de spiegels. Spiegelverwarming zorgt ervoor dat de grote spiegel nooit beslaat. Ook handig: de Keuco cosmeticaspiegel vergroot tot wel 5x. Zo kun je jezelf altijd goed bewonderen. Luxe is ook het royale badmeubel. Het meubel valt met de matwitte Solid Surface wastafel en de bijzondere Keuco inbouwkranen direct op. In de vier grote greeploze lades kun je al je handdoeken opbergen. De Vasco designradiator Beams zorgt er met de vier handdoekhaken voor dat je ook altijd je natte handdoeken kwijt kunt.

Luxe inloopdouche

Uitermate luxe is de inloopdouche. De Hansgrohe regendouche bedien je met een ingebouwde mengkraan. Met een druk op de knop switch je tussen de hoofd- en handdouche. De Keuco wandsteun en klapzitting zorgen ervoor dat je, ook als je wat slechter ter been wordt, nog altijd van deze fijne douche kunt genieten. En met de doucheplanchet met wisser heb je niet alleen een plek voor shampoos, maar wis je ook zo je douche droog. 

Luxe badkamer in Harderwijk - Luxe inloopdouche
Luxe badkamer in Harderwijk - Luxe inloopdouche

Douchewc met verlichte nis

Modern in deze badkamer is de douchewc van Geberit. Hiermee reinig je jezelf met water en heb je nauwelijks nog toiletpapier nodig. Fraai is ook het glanzend chromen bedieningspaneel waarachter het inbouwreservoir schuilt. De ruimte erboven is slim gebruikt als chique nis, verlicht met een spotje. In de nis kun je allerlei mooie accessoires plaatsen om de badkamer extra cachet te geven.

Sunshower en vloerverwarming

Tijdens het douchen kun je genieten van de aangename infraroodstralen van de Sunshower. Deze warme stralen zorgen ervoor dat je spieren minder stram aanvoelen. Ook de voetjes worden verwend met warmte. De vloer is namelijk voorzien van vloerverwarming waarvan je temperatuur eenvoudig instelt met de intelligente Magnum thermostaat. Zo is het in deze luxe badkamer in Harderwijk op en top genieten.

Luxe badkamer in Harderwijk - meer informatie of advies
Luxe badkamer in Harderwijk - meer informatie of advies

Een badkamerontwerp met luxe en comfort

Ben je op zoek naar nog meer tips en tricks voor uw luxe badkamer? Of wil je graag een badkamerontwerp op maat die eenzelfde luxe uitstraalt als deze badkamer in Harderwijk? Wij van De Wilde Tegels en Sanitair gaan graag voor je aan de slag. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak. Wij werken in de wijde omgeving van Nunspeet, zoals Elburg, Elspeet en Harderwijk

Luxe badkamer in Harderwijk - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Nunspeet

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken