De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Luxe badkamer
in Maarssen
Luxe badkamer in Maarssen - Luxe badkamer in Maarssen Luxe badkamer in Maarssen - Luxe badkamer in Maarssen  
Luxe badkamer in Maarssen - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een luxe badkamer 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Maarssen
Type badkamer:Luxe badkamer en toilet
Wensen van de klant:Complete badkamer met luxe elementen

 

De Wilde Tegels & Sanitair liet luxe producten en unieke tegels stijlvol samensmelten in deze badkamer in Maarssen. De badkamer is van alle gemakken voorzien. Van een karakteristiek badkamermeubel tot aan een groot ligbad om de dag ontspannen te eindigen. 

De tegels geven de badkamer karakter 

De stijlvolle tegels laten deze badkamer nog meer stralen. In de badkamer zijn tegels van verschillende groottes en kleuren gebruikt. Toch is het een stijlvol geheel geworden. De tegels van het bad lopen mooi door op de wand en het badkamermeubel in een donkere tint geeft contrast. Boven het badkamermeubel is een spiegelkast geplaatst, voor extra opbergruimte. De led spots in het plafond geven sfeervol licht, zodat alle luxe elementen in de badkamer goed te zien zijn!

 

Complete badkamer 

Deze luxe badkamer in Maarssen heeft alles in huis om te genieten. Het ruime bad is stijlvol in de badkamer geplaatst. Ook is er een badplateau gemaakt, dat plaatst biedt voor badspullen of mooie accessoires. De kranen van het bad zijn mooi in de tegelmuur verwerkt. De inloopdouche is voorzien van een maatwerk douchedeur zonder profiel, voor een extra strak geheel. Voor extra privacy is er een scheidingswandje naast de douche geplaatst. 

Luxe badkamer in Maarssen - Complete badkamer en toiletopstelling
Luxe badkamer in Maarssen - Complete badkamer en toiletopstelling

Stijlvolle toiletruimte

Naast de badkamer heeft ook de toiletruimte een make-over gekregen. In de toiletruimte zijn lichte tegels toegepast, voor een ruimtelijk geheel. Op de wand zijn grote, witte tegels geplaatst. Voor de vloer en de wand achter het toilet is er gekozen voor een stijlvolle grijstint. Hierdoor ontstaat er diepte in de kleine toiletruimte. Om slim van de ruimte gebruik te maken is het fonteintje in de hoek geplaatst.  

Wilt u meer informatie of advies?

Bent u geïnspireerd door deze bijzondere badkamer in Maarssen? Wij van De Wilde Tegels en Sanitair gaan graag met u in gesprek, waarna we een persoonlijk ontwerp voor u maken. Wij werken in de wijde omgeving van Nunspeet, zoals Elburg, Elspeet en Harderwijk. 

Badkamerontwerp Nunspeet afspraak
Met liefde gemaakt
Afspraak maken