De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer marmerlook zwart
in Dronten
Badkamer marmerlook zwart in Dronten - Badkamer marmerlook zwart in Dronten Badkamer marmerlook zwart in Dronten - Badkamer marmerlook zwart in Dronten  
Badkamer marmerlook zwart in Dronten - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een marmerlook zwart badkamer 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Dronten
Type badkamer:Badkamer met zwarte XL tegels
Wensen van de klant:Luxe, sfeervolle, opgeruimde badkamer

 

Ontdek onze luxe badkamer met een stoere uitstraling, gerealiseerd bij onze klanten in Dronten. Om de gewenste sfeervolle uitstraling te realiseren, hebben we in de basis gekozen voor zwarte marmerlook XL-tegel met een witte ader. Het plaatsen van XL-tegels vraagt om vakmanschap vanwege hun omvang. Gelukkig blinkt De Wilde uit in deze expertise. Bij de oplevering waren onze klanten overweldigd. “Het eindresultaat is boven verwachting.” Benieuwd naar de highlights van deze marmerlook badkamer? Lees snel verder!

Complete luxe badkamer

Het was puzzelen om deze badkamer te ontwerpen vanwege de schuine wanden in de ruimte. Ondanks deze uitdaging biedt de ruimte, naast een sfeervolle ambiance, alles wat je kunt verwachten van een complete luxueuze badkamer. Dé eyecatcher is het vrijstaande matwitte solid surface bad, slim geplaatst onder een schuine muur. De Hotbath thermostatische inbouw kraan in de kleur gepolijst messing past uitstekend bij dit bad en de donkere marmerlook XL-tegel (120 x 120 cm). Dezelfde kranen zijn ingebouwd bij de douche. De kranen en de accessoires in de messingkleur zorgen voor een prachtig harmonisch geheel.

Badkamer marmerlook zwart in Dronten - Drempelloze douche met zitje
Badkamer marmerlook zwart in Dronten - Drempelloze douche met zitje

Douche: stijlvol en praktisch

Kijk ook eens naar de douche. Hoewel deze gedeeltelijk onder een schuine muur is geplaatst, kun je hier toch comfortabel staan. De thermostatische douchekranen zijn slim geplaatst onder de schuine afloop. In de douchemuur aan de andere zijde bevindt zich een handige en chique inbouwnis, waarin je al je shampoos binnen handbereik hebt. Bovendien zorgt de douchemuur voor een mooie scheiding met het toilet, wat zorgt voor een optimale indeling van de ruimte.

De zwarte XL-marmertegel maakt deze badkamer bijzonder sfeervol en luxueus

Badkamermeubel: elegante afwerking

Tegenover de douche, in het gedeelte waar je gewoon kan staan, bevindt zich een prachtig donker badkamermeubel met messing grepen. De wastafel van 1,5 meter lang is verzonken in het blad. Zo oogt dit met de inbouwkranen super strak. Hier kun je comfortabel met zijn tweeën voor de indrukwekkend grote spiegel staan. De inbouwspotjes tonen raffinement en vakmanschap.

Badkamer marmerlook zwart in Dronten - meer informatie of advies
Badkamer marmerlook zwart in Dronten - meer informatie of advies

Ook weg van marmerlook XL-tegels?

Ben je op zoek naar een luxe badkamer met een stoere uitstraling met XL-tegels? Of heeft je badkamer een moeilijke indeling en ben je opzoek naar een goed ontwerp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben onlangs deze prachtige badkamer gerealiseerd voor een van onze klanten in Dronten, met een adembenemende zwarte marmerlook. Ook voor jou maken we graag een slim ontwerp.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken