De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Moderne badkamer met
bijzonder tegelwerk in Heerde
Moderne badkamer met bijzonder tegelwerk in Heerde - Moderne badkamer met bijzonder tegelwerk in Heerde Moderne badkamer met bijzonder tegelwerk in Heerde - Moderne badkamer met bijzonder tegelwerk in Heerde  
Moderne badkamer met bijzonder tegelwerk in Heerde - samenvatting

Binnenkijken bij... 

Een moderne badkamer 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Heerde
Type badkamer:Moderne badkamer en toilet
Wensen van de klant:Inloopdouche, XL meubel en bijzondere tegels

 

Aan de rand van de Veluwe ligt het natuurrijke Heerde, waar De Wilde Tegels & Sanitair deze moderne badkamer realiseerde. De badkamer kenmerkt zich door bijzonder tegelwerk, een ruime inloopdouche en een extra groot badkamermeubel. Kijk binnen bij deze ruimtelijke badkamer en doe ideeën op voor je eigen badkamer!  

Tegels volgens de laatste trends

Dat tegels echte sfeermakers zijn, bewijst deze badkamer in Heerde. De extra grote tegels en bijzondere structuren vallen gelijk op als je de badkamer binnenloopt. Op de wand zijn trendy betonlook tegels geplaatst met een formaat van 45 x 90 cm. In dezelfde stijl is er voor de vloer voor een maatje groter gekozen (80 x 80 cm). Door dit grote formaat hebben de tegels weinig voegen, waardoor er veel ruimtelijkheid ontstaat.

Luxe inloopdouche met Sealskin douchewand

De familie uit Heerde wilde graag een ruime inloopdouche. Die wens is uitgekomen. Onder de regendouche is het nu heerlijk bijkomen na een lange dag. Zeker in combinatie met de Sunshower Deluxe. De ruimtelijkheid zit ‘m in de glazen douchewand en ingebouwde elementen, zoals de inbouwnis voor alle douchespulletjes. De strokentegels in verschillende grijstinten geven de inloopdouche een unieke twist.

Moderne badkamer met bijzonder tegelwerk in Heerde - Luxe inloopdouche en groot badkamermeubel
Moderne badkamer met bijzonder tegelwerk in Heerde - Luxe inloopdouche en groot badkamermeubel

Groot badkamermeubel Thebalux Frozen

Met het badkamermeubel van maar liefst 200 cm is het nooit meer dringen voor de spiegel. Ieder gezinslid kan tegelijkertijd zijn haar föhnen of make-up bijwerken. Het Thebalux Frozen meubel heeft vier greeploze lades met een mooie houtstructuur. Het wastafelblad is matgrijs, waardoor dit meubel helemaal past bij de trends van nu. Boven het meubel is een brede spiegel geplaatst met indirecte verlichting.

Toiletruimte met bijzonder tegelwerk

In een woning is het altijd extra mooi als ruimtes op elkaar zijn afgestemd. Wie de badkamer heeft gezien zal het toilet dan ook gelijk herkennen aan het tegelwerk. De vloer en muur zijn voorzien van de prachtige betonlooktegels en achter het toilet zijn stroken mozaïek geplaatst.

Moderne badkamer met bijzonder tegelwerk in Heerde - toiletruimte en ook toe aan een nieuwe badkamer
Moderne badkamer met bijzonder tegelwerk in Heerde - toiletruimte en ook toe aan een nieuwe badkamer

Ook toe aan een nieuwe badkamer?

Ben je geïnspireerd door deze moderne badkamer in Heerde en ben je ook toe aan een nieuwe badkamer? Aarzel niet en bezoek onze showroom voor volop badkamerinspiratie. Ook gaat onze badkamerontwerper graag aan de slag om een persoonlijk ontwerp op maat voor je te maken. Maak hiervoor online een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Moderne badkamer met bijzonder tegelwerk in Heerde - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Nunspeet

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken