De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Moderne badkamer met technische
snufjes in Harderwijk
Moderne badkamer met technische snufjes in Harderwijk - Moderne badkamer met technische snufjes in Harderwijk Moderne badkamer met technische snufjes in Harderwijk - Moderne badkamer met technische snufjes in Harderwijk  
Moderne badkamer met technische snufjes in Harderwijk - samenvatting

Binnenkijken bij een stadsvilla in Harderwijk
Een hypermoderne badkamer 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Harderwijk
Type badkamer:Hypermoderne badkamer en toilet
Wensen van de klant:State of the art badkamer en toilet

 

De Wilde Tegels en Sanitair realiseerde in Harderwijk een moderne badkamer en een toilet. Deze ruimtes kregen een hypermoderne uitstraling. Dat komt niet alleen door de grote XXL tegels en de strakke afwerking. Ook alle technische snufjes zoals een toilet met bewegingssensoren en een Sunshower White geven de badkamer een zeer eigentijdse look.

Wie deze badkamer of toilet binnenloopt valt gelijk de zeer moderne en ruimtelijke uitstraling op. In de badkamer en het toilet is het puur genieten van alle mooie, minimalistische elementen die met elkaar gecombineerd zijn. Zoals een inbouw regendouche, royaal badkamermeubel en fontein in een bijzondere, strakke vorm.

XXL-tegels

Sfeermaker in de badkamer en de toiletruimte zijn de grote grijzen XXL-tegels. Met een formaat van 120 x 120 cm creëren ze een oase van rust en ruimtelijkheid. De muren zijn strak en worden nauwelijks door voegen onderbroken. Het brede, witte badkamermeubel met de vloeiende lijnen van de matwitte Solid Surface wastafel past hier heel goed bij. De tegels en meubels vormen samen een eenheid. Niet is overbodig of leidt af. In deze badkamer kun je heerlijk ontspannen.

Moderne badkamer met technische snufjes in Harderwijk - Inloopdouche en toilet
Moderne badkamer met technische snufjes in Harderwijk - Inloopdouche en toilet

Minimalistisch design

Voor de wastafel, fontein en de douche is gekozen voor kranen met een minimalistisch design. Het zijn inbouwkranen waarin meerdere functies met één knop zijn te bedienen. Zo zijn er geen enkele overbodige elementen die de harmonie verstoren. Zelfs de royale regendouche is in het plafond ingebouwd. De douche oogt ook strak met de ingebouwde Sunshower waarmee je heerlijk kunt genieten van de spierontspannende infraroodstralen. Ook de verlichting draagt bij aan de strakke afwerking. Hiervoor zijn led spotjes in een stucplafond verwerkt.

Moderne toiletruimte

Ook in het toilet is de minimalistische uitstraling doorgevoerd. De bedieningsplaats werkt met bewegingssensoren en is volledig vlak in de muur weggewerkt. Het fonteintje bij het toilet heeft een strakke vorm. Het lijkt als een statige zuil uit de grond te komen en houdt de sifon, de afvoer van het water, uit het zicht. De moderne inbouwkraan hierbij maakt de chique look compleet.  

Moderne badkamer met technische snufjes in Harderwijk - meer informatie of advies
Badkamerontwerp Nunspeet afspraak

Meer ideeën voor een moderne badkamer?

Ben je geïnspireerd door deze moderne badkamer in Harderwijk? De Wilde Tegels en Sanitair brengt je graag op ideeën. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp op maat. Bezoek onze showroom voor volop badkamerinspiratie of maak direct een afspraak. 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken