De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Natuurlijke badkamer
in Nunspeet
Natuurlijke badkamer in Nunspeet - Natuurlijke badkamer in Nunspeet Natuurlijke badkamer in Nunspeet - Natuurlijke badkamer in Nunspeet  
Natuurlijke badkamer in Nunspeet - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een badkamer met natuurlijke materialen

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Nunspeet
Type badkamer:Badkamer en toilet met decortegels
Wensen van de klant:Badkamer en toilet met karakter

 

De Wilde Tegels & Sanitair gaf deze badkamer in Nunspeet een natuurlijke uitstraling. Met een houtlooktegel, een stoer houten badkamermeubel en een natuurstenen waskom. Dit in combinatie met de grijze wandtegel maakt de badkamer warm en sfeervol. De ruimte is slim benut door een ronde douchecabine te plaatsen. Zo kon deze badkamer van alle gemakken worden voorzien. 

Houtlooktegels

De houtlook tegels geven karakter aan deze badkamer. Het lijkt net een echte houten vloer. De vloer geeft die warme uitstraling van hout, maar is veel makkelijker te onderhouden. De tegels zijn  over de hele vloer gelegd en doorgetrokken in de douche. Met de grijze wandtegels van 30 x 60 cm wordt er een mooi contrast gerealiseerd. Bovendien lijkt door deze langwerpige wandtegels de ruimte groter.

Houtlooktegels

De houtlook vloertegels geven karakter aan deze badkamer. De vloer lijkt van echt hout gemaakt te zijn. Het geeft die warme uitstraling van hout, maar is veel makkelijker te onderhouden. De tegels zijn over de hele vloer gelegd en doorgetrokken in de douche. Met de grijze wandtegels van 30 x 60 cm wordt er een mooi contrast gerealiseerd. Bovendien lijkt door deze langwerpige tegels de ruimte groter. 

Natuurlijke badkamer in Nunspeet - Complete badkamer en toilet met decortegels
Natuurlijke badkamer in Nunspeet - Complete badkamer en toilet met decortegels

Ronde douchecabine

De Wilde Tegels heeft de ruimte van de badkamer slim benut door een ronde douchecabine te plaatsen. De deur van de douche schuift opzij open, zodat er geen ruimte ingenomen wordt door een douchedeur die open moet kunnen slaan. In de douche stappen is zo makkelijk. De douche oogt tevens ruim en modern door gelijkvloerse tegelvloer met de fraaie Easy Drain douchegoot.

Toiletruimte met decortegels

Naast de badkamer realiseerde De Wilde Tegels & Sanitair ook een nieuw toilet bij deze klant in Nunspeet. Het toilet heeft een geheel eigen karakter gekregen door de decortegels. Deze zijn gecombineerd met offwhite handgevormde wandtegels. Zo krijgt het toilet en authentieke look.

Natuurlijke badkamer in Nunspeet - Toiletruimte
Badkamerontwerp Nunspeet afspraak

Wil je ook een slim badkamerontwerp?

Ben je ook op zoek naar een slim badkamerontwerp, zoals in deze badkamer in Nunspeet? De Wilde Tegels en Sanitair gaat graag voor je aan de slag om een persoonlijk ontwerp voor je te maken. Wij werken in de wijde omgeving van Nunspeet, zoals Elburg, Elspeet en Harderwijk. 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken