De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Wellness badkamer in Woudenberg
met ruime douche
Wellness badkamer in Woudenberg - Wellness badkamer in Woudenberg Wellness badkamer in Woudenberg - Wellness badkamer in Woudenberg  
Wellness badkamer in Woudenberg - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een wellness badkamer 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Woudenberg
Type badkamer:Wellness badkamer
Wensen van de klant:Luxe, sfeervolle badkamer met ruime douche

 

De Wilde Tegels en Sanitair heeft voor een familie in Woudenberg deze luxe wellness badkamer met ruime douche gerealiseerd. Een vrijstaand bad en de royale douche geven deze badkamer allure. De XXL-tegels van Piet Boon en de mooie tropische planten versterken de luxueuze uitstraling. Kijk een binnen in deze complete wellness badkamer.

Ruime douche met Sunshower

De ruime douche zorgt voor veel doucheplezier bij het gezin uit Woudenberg. Zij genieten iedere dag van deze luxueuze regendouche. En met het zitbankje met Sunshower infraroodlamp is de douche een echte wellness-sensatie. Dankzij de mooie glazen douchedeur blijft de warmte tijdens het douchen lekker in de doucheruimte. Ook houdt de glazen douchedeur de badkamer ruimtelijk en licht.

Wellness badkamer in Woudenberg - Ruime wellness-douche met Sunshower
Wellness badkamer in Woudenberg - Ruime wellness-douche met Sunshower

Maatwerk wastafelmeubel met stijlvolle waskom

Door een slimme scheidingswand kon het wastafelmeubel direct naast de doucheruimte geplaatst worden. Het is een op maat gemaakt meubel, met een grote lade voor de toiletspullen van het hele gezin. Het badkamermeubel is afgewerkt met een robuust stenen blad en een subtiele witte waskom. Deze witte waskom uit de Baden+-collectie geeft het wastafelmeubel de luxe uitstraling die past bij deze badkamer. Dat geldt ook voor de fraaie spiegel met verlichting.

Prachtig vormgegeven bad met badplank

Een luxe badkamer is niet compleet zonder bad. Dit prachtig vormgegeven ligbad is een echte eyecatcher en heel comfortabel. Het bad is extra diep waardoor je volledig onder water kunt zitten. De praktische badplank biedt ruimte voor een boek, tablet of een fruitig drankje. Hierop kun je alles kwijt wat je graag bij de hand hebt in bad. Zo kun je heerlijk badderen. Voor na het badderen hangt er een zachte handdoek klaar, voorverwarmd op de designradiator. Op deze handige designradiator kun je meerdere handdoeken kwijt. 

Wellness badkamer in Woudenberg - meer informatie of advies
Wellness badkamer in Woudenberg - meer informatie of advies

Een badkamerontwerp op maat?

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en spreekt de luxe van deze badkamer je aan? In de showroom van De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet kun je nog meer inspiratie opdoen voor een luxueuze badkamer. Ook maken we graag een badkamerontwerp op maat voor je, gebaseerd op al je badkamerwensen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak. We helpen je graag.

Wellness badkamer in Woudenberg - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Nunspeet

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken