De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Wellness Badkamer in Zeewolde: elk badkamerbezoek een genot Wellness Badkamer in Zeewolde - Wellness Badkamer in Zeewolde Wellness Badkamer in Zeewolde - Wellness Badkamer in Zeewolde  
Wellness Badkamer in Zeewolde - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een royale wellness badkamer 

Gemaakt door:De Wilde Tegels & Sanitair
Woonplaats:Zeewolde
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Een complete, sfeervolle badkamer met een inloopdouche voldoende opbergmogelijkheden.

 

Je verlangt naar een badkamer die niet alleen functioneel is, maar je ook het gevoel geeft dat je er heerlijk kunt ontspannen. Voor de eigenaren van een nieuwbouwhuis in Zeewolde ging deze wens in vervulling dankzij De Wilde Tegels & Sanitair. In deze binnenkijker nemen we je mee naar hun luxe badkamer, waar comfort en stijl hand in hand gaan.

Binnenkort met pensioen wilden de eigenaren, een man en vrouw, nog één keer uitpakken met een prachtige badkamer in hun nieuwe huis. Hun wens was duidelijk: een complete badkamer met een lekkere grote regendouche, een comfortabel zitje, en een nis waarin ze hun favoriete shampoos en douchegels konden plaatsen. Ze verlangden naar een wellness-gevoel, gerealiseerd door de ruime opzet en sfeervolle aankleding.

Ruime inloopdouche met luxe elementen

De ruimte van 2970 x 2600 mm is optimaal benut in deze wellness badkamer. De grote inloopdouche is een genot, voorzien van een transparante douchewand van vloer tot plafond. Hier geniet je niet alleen van een royale regendouche met een douchekop van 30 cm doorsnede, maar ook van extra comfort met een zitje en een handig nisje voor je favoriete doucheproducten.

Wellness Badkamer in Zeewolde - Ruime inloopdouche met luxe elementen
Wellness Badkamer in Zeewolde - Ruime inloopdouche met luxe elementen

Breed badkamermeubel met sfeervolle accenten

Het badkamermeubel is al net zo royaal van opzet als de douche in deze wellness-ruimte. Met een extra breed ontwerp en een donkere eiken look (Thebalux Stone onderkast), straalt het meubel elegantie uit. De greeploze push open lades bieden praktische opbergruimte. Op het meubel prijken twee ovale matwitte opzetkommen van de Baden+ Collectie. De spiegels, hanglampjes en mooi ingebouwde spotjes dragen bij aan de sfeervolle uitstraling.

De stijlvolle keuze voor matzwarte accenten creëert een harmonieus geheel

Matzwarte accenten voor een trendy touch

Matzwarte accenten voegen een trendy element toe aan de badkamer. Van de douchekop tot de inbouwkranen (Hotbath Cobber) bij het badkamermeubel, de elegantie van matzwart komt overal terug. Deze stijlvolle keuze creëert een harmonieus geheel en geeft de badkamer een eigentijdse uitstraling.

Wellness Badkamer in Zeewolde - meer informatie of advies
Wellness Badkamer in Zeewolde - meer informatie of advies

Een wellness-gevoel tot in het toilet

Ook het separate toilet ademt de wellness-stijl van de badkamer. De grijze betonlooktegel, mozaïektegeltjes, zwarte fonteinkraan en accessoires, en het Tece bedieningspaneel vormen een samenhangend geheel. Zo wordt het wellness-gevoel naadloos doorgetrokken naar deze toiletruimte.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Wellness ervaring in je eigen huis

Met de ruime opzet, slimme indeling en stijlvolle details heeft De Wilde Tegels & Sanitair een spa-achtige badkamer gecreëerd. Van een royale inloopdouche tot het brede badkamermeubel, hier geniet je van een wellness-beleving in eigen huis.

Wil je zelf ervaren hoe jouw badkamer een upgrade kunnen geven naar een luxueuze ruimte? Maak dan nu een afspraak om onze showroom in Nunspeet te bezoeken en ontdek de mogelijkheden voor jouw unieke badkamer. Een badkamer waar je vele momentjes wilt doorbrengen.

Wellness Badkamer in Zeewolde - Wellness ervaring in je eigen huis
Met liefde gemaakt
Afspraak maken