De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Sfeerbeeld van een showroom met badkamer producten en tegels Sfeerbeeld van een showroom met badkamer producten en tegels

Badkamers Harderwijk

Vlakbij Harderwijk vind je badkamer specialist De Wilde Tegels & Sanitair. We heten je van harte welkom en leiden je graag rond in onze ruime showroom, gevuld met de laatste badkamer en tegel trends. Met het nieuwste sanitair als inspiratie creëren we het liefst een speciale badkamer die perfect aansluit op jouw wensen. Ons ervaren team werkt al lange tijd met elkaar samen en we gaan ervoor om jou versteld te doen staan. Mogen we ook jouw droombadkamer realiseren?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers vlakbij Harderwijk

In de buurt van Harderwijk vind je De Wilde Tegels & Badkamers, specialist op het gebied van sanitair. Onze showroom nodigt uit om vrijblijvend inspiratie op te doen. Bekijk trendy badkamer producten en tegels die speciaal door ons zijn geselecteerd. Heb je vragen? Dan staan onze badkamer adviseurs voor je klaar. Het team van De Wilde luistert graag naar je wensen.

Badkamers Harderwijk - 1. Badkamers Harderwijk
Badkamers Harderwijk - 1. Badkamers Harderwijk

Badkamer projecten in Harderwijk

We komen regelmatig in Harderwijk om een badkamer te verbouwen en in te richten. Zo hebben we onlangs deze moderne badkamer en deze luxe badkamer opgeleverd. De een toont een minimalistische look gevuld met het allernieuwste op badkamer gebied, terwijl de ander gericht is op luxe en comfort. Heb jij het volgende badkamer project klaarstaan? Dan realiseren wij ook jouw droombadkamer.

 

Badkamers Harderwijk - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Nunspeet

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Sanitair in Harderwijk

Sanitair uitzoeken is een van de leukste momenten tijdens het badkamerproject. Wil je producten met een landelijke uitstraling? Of past een minimalistische uitstraling meer bij jou? Wij helpen je graag door het sanitair te kiezen die bij jouw stijl past. Daarbij kijken we ook goed naar het budget. Ook voor badkamertegels tegels ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees hier meer over het sanitair aanbod

Badkamers Harderwijk - 2. Sanitair Harderwijk
Badkamers Harderwijk - 2. Sanitair Harderwijk

Offerte op maat

Je hebt het badkamer ontwerp en de badkamer producten gekozen. We maken het kostenplaatje helder met een geheel vrijblijvende offerte. Woon je in de gemeente Harderwijk? Dan komen we graag langs om je huidige badkamer te bekijken en de maten op te nemen. Zelf zitten we om de hoek in Nunspeet dus we zijn binnen no-time aanwezig.

Dit zeggen onze klanten over de dienstverlening

Wij ontwerpen samen met jou, jouw unieke droombadkamer!

Installatie badkamers in Harderwijk

Het is natuurlijk lekker om zo snel mogelijk van je nieuwe badkamer te genieten. Daarom gaan onze vakmensen aan de slag met het badkamer ontwerp. En het fijne is dat je in het gehele verbouwingstraject één aanspreekpunt hebt. Zo heb je in de verschillende fasen, bijvoorbeeld leidingen leggen en tegels plaatsen, een persoon waar je terecht kunt met vragen en het maken van afspraken. Wel zo fijn!

 

Badkamers Harderwijk - 4. Badkamerwinkel vlakbij Harderwijk
Badkamers Harderwijk - 4. Badkamerwinkel vlakbij Harderwijk

Bekijk tegels in sanitairwinkel Harderwijk

Onze showroom vlakbij Harderwijk toont een uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels. Loop gerust langs alle wanden en vind de stijl die bij jou past. En het bezoek aan onze showroom heeft nog meer voordelen. Zo heb je de gelegenheid om kleuren goed te bekijken en kun je materialen en patronen met de hand voelen. Ben je geïnspireerd geraakt of heb je zelfs al een keuze kunnen maken? Dan helpen onze adviseurs je graag verder. 

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Wilde Tegels en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken