De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Badkamer ontwerpen - Badkamer ontwerpen
3D Badkamerontwerptool

Ontwerp zelf uw eigen badkamer

Heeft u al een idee hoe uw ideale badkamer eruit moet zien? Met de 3D Badkamerontwerp-tool van Baden+ geeft u vorm aan al uw ideeën. Met deze handige tool ontwerpt u eenvoudig uw nieuwe badkamer. U bepaalt zelf de indeling, de materialen en de uitstraling. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp uw eigen badkamer.

START MET ONTWERPEN

Een ontwerp laten maken?

Natuurlijk kunt u ook terecht bij De Wilde Tegels en SanitairNunspeet voor een badkamerontwerp. U bespreekt uw wensen met ons. Wij maken dan een perfect badkamerontwerp dat past bij uw woning, gezinssamenstelling en budget. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan zorgt ons installatieteam ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer.  De Wilde Tegels en SanitairNunspeet helpt u graag bij het hele traject. Van A tot Z.

Maak een afspraak  
  Badkamer ontwerpen - 1. Een ontwerp laten maken

Zo maakt u zelf een ontwerp

Met de 3D badkamertool van Baden+ ontwerp u stap voor stap uw eigen badkamer. U bepaalt de afmetingen van de ruimte en plaatst zelf het sanitair op de gewenste plek. U kunt de ruimte vanuit verschillende invalshoeken bekijken. En met de 3D optie krijgt u een heel realistisch beeld.

  Badkamer ontwerpen - 2. Zo maakt u zelf een ontwerp
  Badkamer ontwerpen - 2. Zo maakt u zelf een ontwerp

Klaar voor de start

Wanneer u start met ontwerpen, bepaalt u eerst de vorm en de afmetingen van de gewenste ruimte. U plaatst waar u dat wilt een raam en deur. Daarna kunt u kiezen voor een bepaalde stijl. U kiest verschillende toiletten, douches, baden en meubels. Zelfs de kranen kunt u een kleurtje geven. Wat dacht u van zwart? En voor de finishing touch voegt u de gewenste accessoires toe.

  Badkamer ontwerpen - 3. Uw ontwerp opslaan

Uw ontwerp opslaan

Is uw ontwerp gereed? Dan kunt u het opslaan door een account aan te maken. Zo wordt het ontwerp voor u bewaard. Op een later tijdstip kunt u er dan altijd weer mee verder gaan. U ontvangt uw ontwerp als pdf via het e-mailadres dat u opgeeft. Het badkamerontwerp sturen we door naar de dichtstbijzijnde Baden+ winkel. Onze badkamerspecialist helpt u dan verder met de complete uitwerking van uw badkamerontwerp. Hij neemt hiervoor contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Zo helpen we u graag bij het realiseren van uw droombadkamer!

Meer inspiratie opdoen?

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij onze voorbeeld badkamers. We hebben allerlei stijlen badkamers. Van familiebadkamers tot natuurlijke badkamers. Wat spreekt u aan? Voor elke smaak en budget hebben we complete badkamers ontworpen. Houdt u van stoer? Kijk dan eens naar onze betonlook badkamer. Geeft u de voorkeur aan natuurlijke materialen? Dan is de houtlook badkamer wellicht iets voor u. Klik, kijk en laat u inspireren. Kies zelf de stijl die bij u past!

  Badkamer ontwerpen - 4. Meer inspiratie opdoen?
  Badkamer ontwerpen - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 130-pagina tellende badkamerboek gratis op bij uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen  
Badkamer ontwerpen - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Badkamer ontwerpen - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties