De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Wastafelkraan Wastafelkraan - diverse hoge en lage opties Wastafelkraan - diverse hoge en lage opties  

Een eyecatcher op jouw wastafel

Ongemerkt wordt een wastafelkraan heel veel gebruikt. Het is daarom belangrijk dat je een wastafelkraan kiest die bij jouw dagelijks gebruik past. De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet heeft talloze wastafelkranen in haar assortiment. Hoge en lage kranen, kranen met en zonder waste, opbouwkranen en inbouwkranen.

Advies van de specialist

Wastafelkraan zilverkleurig op witte waskom

Energie besparen met je wastafelkraan

Uit onderzoek blijkt dat we de hendel van de kraan graag in het midden zetten. Zonde, want bij iedere keer dat je de kraan gebruikt slaat de cv-ketel aan om warm water bij te mengen. Tegenwoordig zijn veel kranen voorzien van een ‘koude start’, zoals de wastafelkranen van Hotbath. Hierbij stroomt er standaard koud water uit de kraan als de hendel in het midden staat. Je mengt alleen warm water bij als je de hendel naar links beweegt.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Kies de juiste wastafelkraan

Hoogte wastafelkraan

De keuze voor de juiste hoogte van een wastafelkraan is afhankelijk van het dagelijks gebruik. Een lage kraan is geschikt als je de kraan enkel gebruikt om je handen te wassen. Een hoge wastafelkraan is praktisch als je bijvoorbeeld ook je haren wilt wassen. Geef jouw badkamermeubel een extra dimensie en kies voor een hoge wastafelkraan in combinatie met een mooie opbouwkom.

Veel kranen zijn onderdeel van een serie. In deze serie is het design hetzelfde, maar zijn er verschillende hoogtes verkrijgbaar. Zo kun je altijd een kraan naar eigen smaak uitkiezen en kies je de hoogte die past bij jouw dagelijks gebruik.

Wastafelkraan - Wastafelkraan

Opbouw of inbouwkraan

De keuze voor een opbouwkraan of een kraan uit de muur is afhankelijk van jouw wensen. Een kraan vervangen zonder grote verbouwing? Kies voor een opbouwkraan. Een inbouwkraan geeft de badkamer een luxe uitstraling. Het leidingwerk is hierbij volledig weggewerkt, waardoor de kraan letterlijk uit de muur komt.

Met of zonder waste

Een kraan met waste heeft een hendeltje om het afvoerputje in de wasbak te openen en te sluiten. Is jouw huidige kraan voorzien van een waste en ga je een nieuwe kraan kopen? Dan is het handig om opnieuw voor een kraan met waste te kiezen. Liever een kraan zonder waste? Vervang de huidige afvoerplug voor een clickplug. Met een clickplug kun je de afvoer met een drukbeweging dichtklikken.

Wastafelkraan - Wastafelkraan
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wastafelkraan - Wastafelkraan
Een inbouwkraan geeft je badkamer een luxe uitstraling

Hotbath kraan

Een wastafelkraan met een goede prijs-kwaliteitverhouding vind je bij Hotbath. Kom langs in de winkel en bekijk het uitgebreide assortiment.

Meer Hotbath
Wastafelkraan - Collage wastafelkraan 2 - Hotbath wastafelkraan

Hotbath kraan

Een wastafelkraan met een goede prijs-kwaliteitverhouding vind je bij Hotbath. Kom langs in de winkel en bekijk het uitgebreide assortiment.

Meer Hotbath
Wastafelkraan - mengkraan van Hansgrohe

Mengkraan

Met een mengkraan met hendel stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in. De wastafelkranen van Hansgrohe zijn voorzien van Coolstart, waardoor je ongemerkt minder energie verbruikt.

Meer Hansgrohe
Wastafelkraan - Collage wastafelkraan 1 - zwarte wastafelkraan

Zwart is de trend

Op zoek naar een stoere wastafelkraan? Een zwarte kraan voldoet aan de laatste trends. In dit blog geven we meer inspiratie voor zwart in de badkamer. 

Lees meer
Wastafelkraan - Sfeerbanner-warmte

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken