De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Badkamerstijlen - Badkamerstijlen
Voor elk wat wils

Badkamerstijlen

Er zijn veel verschillende badkamerstijlen. Van design tot aan comfort. Heeft u een voorkeur voor materialen als hout en beton? Dan vallen de natuurlijke badkamers vast en zeker in de smaak. Bekijk de verschillende stijlen en kies de stijl die bij u past.

Kies uw badkamerstijl

Familie badkamers

Badkamerstijlen - Familie badkamers

Kleine badkamers

Badkamerstijlen - Kleine badkamers

Natuurlijke badkamers

Badkamerstijlen - Natuurlijke badkamers

Comfort badkamers

Badkamerstijlen - Comfort badkamers

Moderne badkamers

Badkamerstijlen - Moderne badkamers

Luxe badkamers

Badkamerstijlen - Luxe badkamers

Een badkamer voor iedereen

Een badkamer kunt u samenstellen zoals u wilt. De sfeer, het materiaal en de indeling bepaalt u helemaal zelf. Wanneer u inspiratie opdoet, zult u zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. We hebben onze complete badkamers onderverdeeld in diverse badkamerstijlen. Zo kunt u makkelijker een keuze maken en een badkamer vinden die helemaal bij uw smaak past. Heeft u advies nodig? Maak dan een afspraak. Onze badkamerspecialisten helpen u graag bij het verwezenlijken van uw badkamerdromen.

Van trendy tot praktische badkamers

Stelt u een badkamer op prijs met de nieuwste technische snufjes en trends? Denk aan zwarte kranen,  of spiegels met verwarming? Kijk dan eens bij onze moderne badkamers. Of heeft u een gezin met kleine kinderen en kiest u voor praktisch? Dan vindt u een badkamer met een bad en douche of een ruime inloopdouche misschien wel zo fijn. Bekijk dan eens onze familiebadkamers. Of u nu gaat voor praktisch, luxe of design: op onze website vindt u allerlei voorbeelden van complete badkamers. Laat u inspireren en geniet! 

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Badkamerstijlen - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Badkamerstijlen - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties