De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Advies van uw specialist
  Twee kranen op de wastafel - Baden+

Een badkamer voor het hele gezin

De één wil tandenpoetsen, de ander staat nog onder de douche. En zelf wilt u ook nog een laatste blik in de spiegel werpen. In een badkamer voor het hele gezin is het ’s ochtends vaak een drukte van jewelste. Gelukkig zorgt een slim badkamerontwerp ervoor dat uw hele gezin in alle rust kan opstarten. Een praktische indeling, extra veel opbergruimte en een dubbele wasbak doen bijvoorbeeld wonderen! Bekijk onze familie badkamers.

Familie badkamers
   

Budget badkamer

   

Betonlook badkamer

   

Bruynzeel badkamer

   

Blauwe gezinsbadkamer

Slimme oplossingen
Comfortabel douchebad Het glazen badscherm voorkomt een waterballet Comfortabel douchebad
Vrijstaande badkraan Eyecather in de badkamer Vrijstaande badkraan
Luxe bubbelbad Op verzoek in te bouwen in meerdere soorten baden Luxe bubbelbad
Ruim ligbad Voor eindeloos badplezier in de familiebadkamer familiebadkamer met bruynzeel bad - baden+

Tips voor de familiebadkamer

Hoe groot uw gezin ook is: in een slim ontworpen badkamer is er ruimte voor iedereen. Met enkele handige tips voor de familiebadkamer realiseert u de ideale badruimte voor het hele gezin. Zo biedt een spiegelkast bijvoorbeeld veel extra opbergruimte. En met een dubbele wasbak voorkomt u het bekende ellenbogenwerk aan de wastafel. Geen gezin is natuurlijk hetzelfde. Onze familiebadkamers zijn er dan ook in alle soorten en maten.

Familiebadkamer met bad

Een familiebadkamer is eigenlijk pas compleet met een bad. De kinderen kunnen er heerlijk in spelen en ‘s avonds beleeft u er een aangenaam moment voor uzelf. En het mooie is: er is vrijwel altijd plaats voor een bad. Als u maar slim met de ruimte omgaat. De Wilde Tegels en Sanitair helpt u graag bij het samenstellen van een badkamer voor het hele gezin.

  Familie badkamers - Banner - Meer badkamerinspiratie? [c]

Meer inspiratie?

Iedere badkamer is uniek. Dus elke ruimte vraagt om een persoonlijke aanpak. Het is leuk om alvast zelf na te denken over uw wensen en uw voorkeur voor de stijl. Ons blog staat boordevol inspiratie en slimme tips om de eerste stap te zetten naar uw droombadkamer.

  LAAT U INSPIREREN

Slim ontwerp voor de mooiste familiebadkamers

Elk gezin is anders. Daarom is het logisch dat u specifieke eisen stelt aan het ontwerp van uw familiebadkamer. Onze badkamerontwerpers begrijpen dat als geen ander. Sterker nog: ze doen er alles aan om uw droombadkamer te realiseren. Uw badkamerspecialist laat u de mogelijkheden graag zelf zien.

Maak een afspraak  
  Familie badkamers - Slim ontwerp van de perfecte badkamer
Familie badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Familie badkamers - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties