De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Houtlook badkamer

Houtlook badkamer - Houtlook badkamer Houtlook badkamer - Houtlook badkamer  

Houtlook badkamer 'Forest' met natuurlijke materialen

Met een houtlook badkamer geniet je dag in dag uit van een natuurlijke sfeer in eigen huis. De praktische badkamer Forest met meubels uit onze Baden+ Collectie is daar speciaal voor ontworpen. Door de lichte materialen en keramische houtlook tegels ademt deze badkamer de rust van de natuur. Bovendien zorgen de onderhoudsvrije douchevloer en de ingebouwde doucheset ervoor dat deze badkamer écht van alle gemakken is voorzien.

Houtlook badkamer - Kenmerken Forest badkamer

Kies voor een houtlook badkamer

 • Rustgevende uitstraling
 • Onderhoudsvrije douchevloer
 • Luxe radiator
 • Minimalistische douchewand
 • Design toilet
 • Vierkante hoofddouche

Op zoek naar een badkamer met natuurlijke houtlook of een andere complete badkamer? Maak dan een afspraak bij je badkamerpecialist De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ontdek de Forest badkamer

Natuurlijk veel opbergruimte

In deze badkamer heb je volop opbergruimte. Je kunt je spullen immers eenvoudig kwijt in de spiegelkast, de kolomkast en de softclose lades van het ruime badkamermeubel. En goed om te weten: de badkamermeubels uit onze Baden+ Collectie zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Onze badkamerspecialisten vertellen je graag meer over de grenzeloze mogelijkheden van het huismerk van Baden+. 

Houtlook badkamer - Houtlook badkamer

Keramische houtlook tegels

De houtlook tegels geven deze badkamer haar natuurlijke sfeer. De tegels zijn prachtig warm en niet van echt hout te onderscheiden. Bovendien vormen ze een fraai contrast met de hardere materialen in deze badkamer, zoals keramiek, chroom en glas.

Deze natuurlijke badkamer is bijzonder praktisch. Zo zorgt de ruime douchevloer voor veel gemak en minimaal onderhoud, omdat een douchevloer geen voegen heeft. En dankzij de ingebouwde doucheset krijgen de tegels met houtlook alle aandacht die ze verdienen.

Houtlook badkamer met makkelijke douchevloer

Ben je geïnspireerd geraakt door deze badkamer? en wil je zelf een ontwerp voor je badkamer maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.
Houtlook badkamer meubel met softclose lades
Keramische tegels met houtprint geven deze badkamer haar natuurlijke sfeer.

Van huis naar thuis

Onze Baden+ Collectie heeft ook een uitgebreide accessoire-serie. Deze maken van uw badkamer een thuis. Zachte handdoeken, warme badjassen en nog veel meer.

Bekijk de accessoires
Houtlook badkamer - Collage Forest 1 - van huis naar thuis

Van huis naar thuis

Onze Baden+ Collectie heeft ook een uitgebreide accessoire-serie. Deze maken van uw badkamer een thuis. Zachte handdoeken, warme badjassen en nog veel meer.

Bekijk de accessoires
Houtlook badkamer - Collage Forest 2 - duurzaam verwarmd

Duurzaam verwarmd  

Na een ontspannende douche loopt u op een heerlijk verwarmde vloer. Zonder schuldgevoel, want de vloerverwarming van Magnum is duurzaam én energiezuinig. 

Lees meer
Houtlook badkamer - Collage Forest 3 - water besparen

Water besparen 

Benieuwd hoe u water kunt besparen in de badkamer? In ons blog leest u hoe u waterverbruik in de badkamer kunt verminderen. Want water, daar moeten we zuinig op zijn!

Lees de blog
Houtlook badkamer - Blik op het ontwerp - Forest

Natuurlijke badkamer: het ontwerp

In dit badkamerontwerp is gekozen voor een houtlook vloertegel die doorloopt op de wand. De inloopdouche is transparant en op een vlakke douchebak geplaatst waardoor er een minimaal opstapje is. Het badkamermeubel met twee brede lades heeft veel opbergruimte. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.

Veelgestelde vragen over een houtlook badkamer

 • Is een houtlook badkamer net zo mooi als een houten badkamer?
  Tegenwoordig is houtlook nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden. En het voordeel ten opzichte van echt hout is dat je er veel minder werk aan hebt. Zo heb je het beste van twee werelden: een prachtige uitstraling met een onderhoudsvriendelijk karakter.
 • Welke badkamer producten passen bij een houtlook badkamer?
 • Een designradiator, vierkante douchekop en betonlook badkamermeubel passen goed bij een houtlook badkamer.
 • Kan ik zelf aan de slag met een houtlook badkamer ontwerp?
  Bij ons kun je zelf een houtlook badkamer ontwerp maken. Het ontwerp kun je delen met onze badkamer experts, die je in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien.

In deze badkamer

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken