De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij

Houtlook badkamer

Houtlook badkamer - Houtlook badkamer  

Badkamer 'Forest' met natuurlijke materialen

In een natuurlijke omgeving is het extra genieten. De praktische badkamer Forest met meubels uit ons Mix & Match huismerk assortiment is daar speciaal voor ontworpen. Door de lichte materialen en keramische tegels in houtlook ademt deze badkamer de rust van de natuur. Bovendien zorgen de onderhoudsvrije douchevloer en de ingebouwde doucheset ervoor dat deze badkamer écht van alle gemakken is voorzien.

  Houtlook badkamer - Kenmerken Forest badkamer

Kies voor een badkamer met houtlook

  • Rustgevende uitstraling
  • Onderhoudsvrije douchevloer
  • Luxe radiator
  • Minimalistische douchewand
  • Design toilet
  • Vierkante hoofddouche

Op zoek naar een badkamer met natuurlijke houtlook? Maak dan een afspraak bij uw badkamerpecialist De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet

Maak een afspraak  
Ontdek de Forest badkamer

Natuurlijk veel opbergruimte

In deze badkamer heeft u volop opbergruimte. U kunt uw spullen immers eenvoudig kwijt in de spiegelkast, de kolomkast en de softclose lades van het ruime badkamermeubel. En goed om te weten: de badkamermeubels uit ons Mix & Match assortiment zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Onze badkamerspecialisten vertellen u graag meer over de grenzeloze mogelijkheden van het Mix & Match assortiment van Baden+. 

Houtlook badkamer - Houtlook badkamer
 
Houtlook badkamer - Houtlook badkamer

Keramische tegels met houtlook

De keramische tegels met houtlook geven deze badkamer haar natuurlijke sfeer. De tegels zijn prachtig warm en niet van echt hout te onderscheiden. Bovendien vormen ze een fraai contrast met de hardere materialen in deze badkamer, zoals keramiek, chroom en glas.

Deze natuurlijke badkamer is bijzonder praktisch. Zo zorgt de ruime douchevloer voor veel gemak en minimaal onderhoud, omdat een douchevloer geen voegen heeft. En dankzij de ingebouwde doucheset krijgen de tegels met houtlook alle aandacht die ze verdienen.

Houtlook badkamer - Houtlook badkamer
Maak een afspraak  
Houtlook badkamer - Houtlook badkamer
Keramische tegels met houtprint geven deze badkamer haar natuurlijke sfeer.
Van huis naar thuis

Onze Mix & Match collectie heeft ook een uitgebreide accessoire-serie. Deze maken van uw badkamer een thuis. Zachte handdoeken, warme badjassen en nog veel meer.

Bekijk de accessoires  
Houtlook badkamer - Collage Forest 1 - van huis naar thuis
Van huis naar thuis

Onze Mix & Match collectie heeft ook een uitgebreide accessoire-serie. Deze maken van uw badkamer een thuis. Zachte handdoeken, warme badjassen en nog veel meer.

Bekijk de accessoires  
Houtlook badkamer - Collage Forest 2 - duurzaam verwarmd
Duurzaam verwarmd  

Na een ontspannende douche loopt u op een heerlijk verwarmde vloer. Zonder schuldgevoel, want de vloerverwarming van Magnum is duurzaam én energiezuinig. 

Lees meer  
Houtlook badkamer - Collage Forest 3 - water besparen
Water besparen 

Benieuwd hoe u water kunt besparen in de badkamer? In ons blog leest u hoe u waterverbruik in de badkamer kunt verminderen. Want water, daar moeten we zuinig op zijn!

Lees de blog  
  Houtlook badkamer - Blik op het ontwerp - Forest

Natuurlijke badkamer: het ontwerp

In dit badkamerontwerp is gekozen voor een houtlook vloertegel die doorloopt op de wand. De inloopdouche is transparant en op een vlakke douchebak geplaatst waardoor er een minimaal opstapje is. Het badkamermeubel met twee brede lades heeft veel opbergruimte. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen  

In deze badkamer

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken  
Houtlook badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Houtlook badkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties