De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Advies van uw specialist
Kleine badkamer - slimme indeling door T opstelling

Complete badkamer in het klein

Ook in een kleine badkamer kunt u heerlijke badkamermomenten beleven. Met slimme oplossingen realiseert u een complete badkamer voor de kleine ruimte. Wilt u bijvoorbeeld toch de weelde ervaren van een ruime inloopdouche? Of zelfs van een bad? Dan maken onze badkamerontwerpers het gewoon mogelijk. Het zal u verbazen hoe verrassend veel oplossingen er zijn om te zorgen voor groot badkamerplezier op een klein oppervlak. Bekijk onze kleine badkamers. 

Kleine badkamers
 

Sphinx badkamer

 

Kleine comfort badkamer

 

Huismerk badkamer Daytime

Slimme oplossingen
Veilige thermostaatkraan Het water blijft altijd op constante temperatuur Kleine badkamer met veilige thermostaatkraan
Comfortabel douchebad Baden én douchen in één. Geschikt voor de kleine badkamer Kleine badkamer - Douchebad met afgeschuinde hoek
Luxe vrijstaand bad Voor een hotelbeleving in de badkamer Luxe badkamer met vrijstaand bad
Baden en douchen in één De veilige instap voorkomt valpartijen Kleine badkamer - Ligbad en douche in één

Kleine badkamer inrichten

Ook in een kleine badkamer kunt u comfortabel genieten. Als u maar op een slimme en efficiënte manier met de ruimte omgaat! Onze badkamerontwerpers vinden het geweldig om u te helpen bij de inrichting van uw kleine badkamer. Bovendien weten ze als geen ander hoe uw kleine badkamer ruimtelijk kan ogen. Ideaal als u op zoek bent naar inspiratie!

Kleine badkamer met bad

Op het eerste oog lijkt het misschien onmogelijk: een bad in uw kleine badkamer. Maar gelukkig is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld door heel slim ruimte te besparen met een bad dat schuin afloopt aan de beenzijde. Of door te kiezen voor een ligbad waarin u ook kunt douchen. Wat uw wensen ook zijn: met een efficiënt ontwerp is een kleine badkamer met bad gewoon mogelijk.

Slim ontwerp voor de kleine badkamer

Ook kleine badkamers zijn er in allerlei vormen, soorten en maten. Onze badkamerontwerpers zien het steeds weer als een speciale uitdaging om de mooiste kleine badkamers te realiseren. Bent u benieuwd naar de verrassende mogelijkheden van een kleine badkamer? Maak dan een afspraak met De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet.

Maak een afspraak
Kleine badkamer - Slim ontwerpen met de ontwerptool
Kleine badkamers - Banner - Badkamer moodboard: [c]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Kleine badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
05-06-2019
Waardering van onze klanten Goed overleg in prettige sfeer. Afspraak is afspraak. Goed bereikbaar. Goede materialen, veel keuze, keurige afwerking.
Kleine badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties