De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Advies van uw specialist
  Luxe badkamers - Advies specialist luxe badkamer

Een badkamer met een luxe uitstraling

In een luxe badkamer is elk bezoek een moment om van te genieten. Materialen, vormen en kleuren zijn immers tot in detail afgestemd op de ultieme ontspanning. Luxe badkameraccessoires maken uw persoonlijke badkamerplaatje vervolgens compleet. Zo ervaart u het aangename comfort van een spa of hotel voortaan gewoon in uw eigen huis. Klinkt dat niet aanlokkelijk? Bekijk onze luxe badkamers.

Luxe badkamers
   

Tijdloze witte badkamer

   

Landelijke badkamer

   

Marmeren badkamer

   

Maatwerk badkamer

Slimme oplossingen
Solid Surface ligbad Met dit materiaal blijft het water extra lang warm Solid Surface ligbad
Whirlpool bad Het wellness-gevoel in uw badkamer Whirlpool bad
Royaal ligbad Verkrijgbaar in diverse maten  Royaal ligbad
Baden in luxe Vrijstaand bad van topkwaliteit Ligbad by Starck

Luxe badkamerproducten

In een luxe badkamer staan klasse en comfort bij elke keuze centraal. Luxe badkamerproducten maken het verschil in uw badkamer. Bijvoorbeeld een ontspannende stoomdouche, comfortabele vloerverwarming of de vitaliserende werking van een Sunshower. En wat dacht u van luxe kranen of een whirlpoolsysteem? Daarmee creëert u de ultieme wellness in uw eigen badkamer.

Luxe badkamerinspiratie

Kleine geluksmomenten van ultieme rust: dát is waar het in een luxe badkamer om gaat. Dat kan ’m in vele dingen zitten: in een ruime inloopdouche of een vrijstaand bad bijvoorbeeld, maar ook in een toilet met extra privacy. Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen voor exclusieve designs, stijlvolle blikvangers en het maatwerk uit ons Mix & Match assortiment. We bieden u volop badkamerinspiratie en mogelijkheden om uw badkamer met luxe materialen te realiseren. Vertel ons uw wensen, dan laten wij ze uitkomen!

  Luxe badkamers - Banner - Meer badkamerinspiratie? [c]

Meer inspiratie?

Iedere badkamer is uniek. Dus elke ruimte vraagt om een persoonlijke aanpak. Het is leuk om alvast zelf na te denken over uw wensen en uw voorkeur voor de stijl. Ons blog staat boordevol inspiratie en slimme tips om de eerste stap te zetten naar uw droombadkamer.

  LAAT U INSPIREREN

Slim ontwerp voor een luxe badkamer

Een luxe badkamer is er in alle soorten en maten. En het mooie is: in iedere ruimte kunt u een luxe badkamer realiseren. Een slim ontwerp zorgt er namelijk voor dat kleuren, materialen en accessoires perfect op elkaar zijn afgestemd. Uw specialist De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet vertelt u er graag meer over.

Maak een afspraak  
  Luxe badkamers - Slim ontwerp voor de mooiste luxe badkamer
Luxe badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Luxe badkamers - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties