De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Verwarming - Verwarming Verwarming - Verwarming
Een behaaglijk gevoel in de badkamer

Verwarming in de badkamer

Een verwarmde badkamer is heerlijk als je net wakker bent, ontspannen in bad ligt of net onder de douche uitstapt. Met vloerverwarming, een design radiator of combinatie van beiden creëer je een behaaglijk gevoel in de ruimte. Nog meer comfort creëren? Dan is spiegelverwarming ook een prima optie! Wil je weten wat bij jouw wensen, ruimte en technische mogelijkheden past? Je badkamerspecialist De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet adviseert je graag over verwarming in de badkamer.

Onze verwarmingscollectie

Designradiator Verwarming in de badkamer - designradiator
Vloerverwarming Verwarming in de badkamer - vloerverwarming
Spiegelverwarming Verwarming in de badkamer - spiegelverwarming
Elektrische verwarming Verwarming in de badkamer - elektrische verwarming
gekleurde radiator
Retro radiator
Radiator met bijzondere vorm
Radiator met handdoekhouder
Radiator pastel groen
Zwarte Radiator
Radiator pastel blauw
Duotone radiator
Industriele radiator
Klassieke radiator
Design radiator
Gekleurde radiator
Elektrische radiator
Radiator met handdoekbeugel
Design radiator
Radiator met ventilator
Paneel radiator
Verticale radiator
Horizontale radiator
Ronde radiator
Advies van jouw specialist
Aanzicht van een badkamer met radiator in antraciet kleur, geplaatst tegen witte wand

Welke verwarming voor mijn badkamer?

In een aangenaam verwarmde badkamer geniet je optimaal van het ochtend- en avondritueel. We adviseren je graag bij het maken van de beste toekomstgerichte verwarming keuze voor jouw badkamer. Daarbij kijken we naar de grootte van de badkamer ruimte, de aanwezigheid van ramen en aan welke zijde van het huis de badkamer zich bevindt. Ook horen we graag of je een cv-ketel hebt en wat de capaciteit is. Of wil je liever de elektrische mogelijkheden ontdekken? Met dit lijstje kijken we graag mee welk design bij jouw persoonlijke plaatje past. Word je hier warm van? Dan verwelkomen we je graag in onze showroom.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Design radiator voor de badkamer

Een design radiator is een echte blikvanger in de badkamer. Gelukkig kun je kiezen uit talloze modellen, vormen en kleuren. Zoals een strakke radiator in poederkleur met handdoekverwarmer of een fraaie klassieke blokradiator. En natuurlijk kun je ook kiezen voor een horizontale of verticale radiator. En of hij nu gemaakt is van chroom, aluminium of rvs: voor iedere badkamer beloven we een passend design.

Vloerverwarming voor de badkamer

Wie het eenmaal gevoeld heeft, weet hoe ontzettend comfortabel vloerverwarming in de badkamer is. Maar je bespaart er natuurlijk ook heel eenvoudig ruimte mee. En als je extra warmte wilt, kies je naast een radiator gewoon voor elektrische vloerverwarming. Deze verwarming kun je los van de centrale verwarming aansluiten: ideaal om ’s ochtends uitsluitend de badkamer snel op te warmen. De vloerverwarming van Magnum is een van onze favorieten.

Verwarming - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Doe meer inspiratie op!

Met liefde gemaakt
Afspraak maken