De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij

Harderwijk

Een nieuwe badkamer of toilet in Harderwijk

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of toilet dan bent u op het juiste adres. Kijkt u maar eens naar de badkamer inspiratie op deze site. Van moderne badkamer tot kleine badkamer of juist een badkamer met extra veligheid en comfort . Bij de Wilde badkamers en tegels in Nunspeet, vlakbij Harderwijk, realiseren we uw nieuwe droom badkamer. Precies passend bij uw gezin, huis in Harderwijk en uw budget. 

We zijn gespecialiseerd in de badkamer voor de oudere consument

We weten inmiddels dat we allemaal graag langer in ons eigen huis willen blijven wonen. De badkamer is dan een ruimte in uw huis in Hardewijk waar snel ongelukken gebeuren. Denk dus eens na over het bad vervangen door een ruime inloopdouche. Of bijvoorbeeld antislip tegels in uw badkamer. Allemaal mogelijkheden om in uw badkamer in Hardewijk meer veiligheid en comfort te realiseren. 

Van badkamerontwerp tot en met badkamer installatie in Harderwijk

Bij de Wilde Badkamers en Tegels in Nunspeet staan we klaar voor onze klant. U wordt vanaf het moment dat u binnenkomt in onze badkamer showroom in de watten gelegd. Immers, klantvriendelijkheid en service staan bij ons voorop, Al vele klanten uit Harderwijk, maar ook uit Elburg, Lelystad, Dronten en Zwolle zijn u voorgegaan. Het is handig om alvast een afspraak te maken dan hebben we alle tijd voor u. De koffie staat klaar!

Direct contact opnemen  
Harderwijk - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
09-07-2018
Waardering van onze klanten geen opvallende sterkepunten, alles normaal goed geregeld
Harderwijk - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties