De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij

Zwolle

Onze klanten komen uit Zwolle en omgeving

De Wilde Tegels en Sanitair is gevestigd in Nunspeet. Maar onze klanten voor een nieuwe badkamer of toilet komen van een ruime omgeving van Nunspeet. Zo hebben we veel klanten in Zwolle. Woont u in Zwolle en bent u op zoek naar een goed bedrijf voor badkamer advies. Aarzel dan niet en breng een bezoek aan onze badkamer showroom in Nunspeet. Vaak wordt gezegd, de mooiste badkamer winkel op de Veluwe!

Onze badkamer adviseurs staan graag voor u klaar

Een betrouwbaar team badkamer vakspecialisten staat elke dag weer klaar voor elke klant die binnenkomt. Of men nu woonachtig is in Zwolle, Lelystad, Elburg of Harderwijk. De Wilde Tegels en Sanitair werkt in de ruime omtrek van Nunspeet dus een paar kilometers in de auto is voor ons geen probleem. 

Heel veel badkamer inspiratie

Bij De Wilde Tegels en Sanitair kiezen we niet voor de standaard badkamer. Het samen met u puzzelen en keuzes maken in het ruime badkamer assortiment is de uitdaging die we dagelijks graag aangaan. Natuurlijk hebben we heel veel keuze in douche cabines, douchebakken, ligbaden, kranen, toilet en badkamer accessoires. Kijk ok maar eens bij onze voorbeeld badkamers. Inspiratie genoeg. Maak even een afspraak dan staan we graag voor u klaar!

 

Direct contact opnemen  
Zwolle - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
09-07-2018
Waardering van onze klanten geen opvallende sterkepunten, alles normaal goed geregeld
Zwolle - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties