De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
De Wilde Tegels & Sanitair

Het installatiebedrijf

Heeft u de keuze gemaakt voor uw nieuwe badkamer? Dan wilt u dat de badkamer ook perfect geïnstalleerd wordt. Faber Installatietechniek is een onderdeel van de De Wilde Groep. Alle badkamers worden door het zeer ervaren team van Faber Installatietechniek uit Elburg gemaakt. De vakmensen van Tegelzetbedrijf de Wilde zorgen vervolgens voor de perfecte tegels of woonvloer. Zo hebben we alles in eigen hand, waardoor we snel werken en onze afspraken tot in detail nakomen. Op die manier bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en een perfecte installatie.

  Installatie - 1. de Wilde Vakkundige installatie is onze kracht

Vakkundige installatie is onze kracht

Faber Installatietechniek is een erkend installatiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Het bedrijf werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Uw nieuwe badkamer moet er mooi uitzien, maar nog belangrijker is dat het achter de muur allemaal technisch verantwoord gemaakt is. Dat is onze passie. Faber Installatietechniek uit Elburg is aangesloten bij Uneto VNI. Dat biedt voor u de garantie dat we volgens strenge richtlijnen werken en altijd van de laatste innovaties op de hoogte zijn. U kunt voor al uw installaties in en rond uw woning bij ons terecht. Van het installeren van een energiezuinige CV-ketel tot een compleet advies om uw woning duurzaam te maken.

Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap

Waarom het bouwen van een badkamer zo complex is? Doordat diverse specialismen bij elkaar moeten komen. Het begint bij bouwtechnisch werk. Daarna de capaciteit van de cv-ketel en waterleidingen met de juiste waterdruk. Vervolgens het aanleggen van vloerverwarming, de installatie van de elektra, tegel- en stucwerk en de montage van de sanitairproducten. Alles moet exact op elkaar afgestemd zijn. Ons vaste installatieteam bestaat daarom uit goed geschoolde, ervaren medewerkers. Dat geeft u de garantie dat het werk goed gebeurt.

  Installatie - 2. de Wilde Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap
 

Uw comfort installateur in Elburg

Ook in de toekomst wilt u van uw woning blijven genieten. Wellicht is het nodig dat het comfort en de veiligheid in uw badkamer verhoogd moeten worden wanneer u wat ouder wordt. Bijvoorbeeld om valpartijen in de badkamer te voorkomen. Onze installateurs zijn speciaal getraind om aanpassingen in uw woning te inventariseren. Faber Installatietechniek uit Elburg is formeel Comfort Installateur.  Nu investeren in comfort en veiligheid betekent dat u op korte en op lange termijn van uw woning kunt genieten.

Advies over duurzaamheid in uw woning

Bij Faber Installatietechiek, het zusterbedrijf van De Wilde Tegels & Sanitair in Nunspeet, zijn we volledig op de hoogte van duurzame toepassingen voor uw woning.  Duurzaam wonen is niet alleen het ontwikkelen van een woning die zo lang mogelijk kan voldoen aan onze woonbehoeftes. Het is vooral goed voor mens en milieu. Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen. Onze vakmensen zijn volledig op de hoogte van o.a. warmtepompen, zonnepanelen en waterbesparing. Graag gaan we samen met u aan de slag om duurzame stappen te zetten.

Badkamer verbouwen of een installateur nodig in de omgeving van Nunspeet?

Heeft u vakkundige installateurs nodig voor uw nieuwe badkamer of ander installatiewerk?  Aarzel niet, Faber Installatietechniek in Elspeet en De Wilde Tegels & Sanitair in Nunspeet staan voor u klaar in de wijde omgeving van Nunspeet. Zo hebben we onder andere werk verricht in Harderwijk, Ermelo, Vaassen en Epe.

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor De Wilde Tegels en Sanitair dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Installatie - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties