De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
De Wilde Tegels & Sanitair

Installatie

De Wilde Tegels en Sanitair heeft alle expertise in huis om uw badkamer perfect te installeren. Van het aanleggen van de waterleidingen tot het plaatsen van de laatste badkamertegel. Met ruim 25 jaar ervaring kunt u het gehele installatietraject met een gerust hart aan ons overlaten.

Installatie - 1. Het begint bij een goed badkamer ontwerp

Het begint bij een goed badkamer ontwerp

De Wilde Tegels & Sanitair is specialist op het gebied van ontwerp én installatie van badkamers. We weten exact waar we op technisch vlak rekening mee moeten houden in het ontwerp van uw badkamer. Daardoor heeft u de garantie dat u een perfect badkamerontwerp krijgt. Een ontwerp dat aansluit bij uw badkamerwensen, maar ook bouwtechnisch volledig uitgevoerd kan worden. Dat is vaak complexer dan gedacht.

Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap

Het bouwen van een badkamer is complex omdat verschillende vakspecialismen bij elkaar komen, zoals loodgieterswerk, bouwtechnisch werk en elektra. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van een strakke tegelvloer of de juiste waterdruk van uw cv-ketel in combinatie met uw douchesysteem. Ook de aanleg van elektra of de montage van uw sanitair vereisen specifieke vakkennis.

Installatie - 2. de Wilde Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap

Complete expertise in huis

Wij hebben alle expertise in huis om uw badkamer perfect te installeren. Ons installatieteam bestaat uit goed geschoolde, ervaren medewerkers, met veel vakkennis. Zo heeft u de garantie dat we u volledig kunnen ontzorgen in de bouw van uw nieuwe badkamer. Ook voor de nieuwste trends en ontwikkelingen kunt u bij onze experts terecht. Bijvoorbeeld voor de mooiste kleurencombinaties van het moment.

Installatie - 3. Complete expertise in huis
Installatie - 3. Complete expertise in huis

Tegels maken uw badkamer compleet

Een badkamer is niet compleet zonder tegels. Ze bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw badkamer. Wij hebben een vakbekwaam team van tegelzetters klaarstaan voor al uw tegelwensen. Maak uw badkamer uniek met mozaïek of een visgraatpatroon. Of ga mee in de trend van XXL-formaat tegels met een extra smalle voeg: een trend die om uiterste precisie vraagt. De Wilde voert alle maatwerkwensen moeiteloos voor u uit.

Volledig volgens uw wens

Met onze complete expertise voeren wij alle installatiewerkzaamheden zelf uit. Dit zorgt ervoor dat wij de planning en kosten goed in de hand kunnen houden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook onderhouden wij steeds persoonlijk contact met u, om de bouw van uw badkamer goed af te stemmen. Zo heeft u de zekerheid dat alles volgens uw wens wordt uitgevoerd.


Een installateur nodig in de omgeving van Nunspeet?

Heeft u vakkundige installateurs nodig voor uw nieuwe badkamer of ander installatiewerk? Aarzel niet, De Wilde Tegels & Sanitair staat voor u klaar in de wijde omgeving van Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Vaassen en Epe.

Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Wilde Tegels en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
05-06-2019
Waardering van onze klanten Goed overleg in prettige sfeer. Afspraak is afspraak. Goed bereikbaar. Goede materialen, veel keuze, keurige afwerking.
Installatie - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties