De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
De Wilde Tegels & Sanitair

Installatie

Heeft u de keuze gemaakt voor uw nieuwe badkamer? Dan wilt u dat de badkamer ook perfect geïnstalleerd wordt. De Wilde Tegels & Sanitair in Nunspeet neemt de complete installatie voor u uit handen. Alle badkamers worden door een ervaren installatieteam geïnstalleerd. De vakmensen van Tegelzetbedrijf de Wilde zorgen voor de perfecte tegels of woonvloer. Zo hebben we alles in eigen hand, waardoor we snel werken en onze afspraken nakomen. Op die manier bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en een perfecte installatie.

Installatie - 1. de Wilde Vakkundige installatie is onze kracht

Vakkundige installatie is onze kracht

Uw nieuwe badkamer moet er mooi uitzien. Nog belangrijker is dat het achter de muur allemaal technisch verantwoord gemaakt is. Dat is onze passie. Naast het ontwerpen van uw droombadkamer heeft De Wilde Tegels & Sanitair in Nunspeet inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het installeren van badkamers.

Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap

Waarom het bouwen van een badkamer zo complex is? Verschillende vakspecialismen komen hier bij elkaar. Het begint met bouwtechnisch werk. Er wordt gekeken naar de capaciteit van de cv-ketel en de waterdruk van de waterleidingen. Denk verder aan het aanleggen van de vloerverwarming, de installatie van de elektra, tegel- en stucwerk en de montage van de sanitairproducten. Alles moet exact op elkaar afgestemd zijn. Ons vaste installatieteam bestaat daarom uit goed geschoolde, ervaren medewerkers. Dat geeft u de garantie dat het werk goed wordt verricht.

Installatie - 2. de Wilde Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap

Uw comfort installateur in Nunspeet

Ook in de toekomst wilt u van uw woning blijven genieten. Wellicht wilt u meer comfort en veiligheid in uw badkamer als u wat ouder wordt. Bijvoorbeeld om valpartijen in de badkamer te voorkomen. Onze vakmensen maken graag een persoonlijk ontwerp om het comfort in uw badkamer te verhogen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Nu investeren in comfort en veiligheid betekent dat u ook op lange termijn van uw woning kunt blijven genieten.

Advies over duurzaamheid in uw woning

Bij De Wilde Tegels & Sanitair in Nunspeet zijn we volledig op de hoogte van duurzame toepassingen voor uw woning. Duurzaam wonen betekent niet alleen dat uw woning lang meegaat door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen. Duurzaam wonen richt zich ook op het verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen. Onze vakmensen zijn volledig op de hoogte van onder andere warmtepompen, zonnepanelen en waterbesparing. Graag realiseren we samen met u aan een plan om uw woning te verduurzamen en comfortabel en energiezuinig te maken.

 

Heeft u vakkundige installateurs nodig voor uw nieuwe badkamer of ander installatiewerk?  Aarzel niet, De Wilde Tegels & Sanitair in Nunspeet staat voor u klaar in de wijde omgeving van Nunspeet. Zo hebben we onder andere werk verricht in Harderwijk, Ermelo, Vaassen en Epe.

Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Wilde Tegels en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
05-06-2019
Waardering van onze klanten Goed overleg in prettige sfeer. Afspraak is afspraak. Goed bereikbaar. Goede materialen, veel keuze, keurige afwerking.
Installatie - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties