De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Installatie - Installatie Installatie - Installatie
De Wilde Tegels & Sanitair

Installatie

Bij De Wilde Tegels & Sanitair kun je terecht voor een complete badkamer. We maken een uniek ontwerp en nemen ook de installatie uit handen. Van het aanleggen van de leidingen tot het plaatsen van de laatste badkamertegel. Met ruim 25 jaar ervaring ben je verzekerd van jarenlang badkamerplezier. 

Installatie - 1. De start van je nieuwe badkamer

De start van je nieuwe badkamer

Wanneer je een nieuwe badkamer aanschaft, luisteren we goed naar je wensen. Deze verwerken we in een uniek badkamerontwerp, dat we bouwtechnisch volledig kunnen uitvoeren. Wanneer je helemaal tevreden bent gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Tijdens het complete installatietraject heb je één aanspreekpunt, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap

Bij het bouwen van een complete badkamer komen verschillende vakspecialismen bij elkaar. Denk aan loodgieterswerk, de aanleg van elektra en de montage van je sanitair. Ons installatieteam bestaat uit ervaren medewerkers, die de meest uiteenlopende badkamerontwerpen tot leven brengen. Zo kunnen we vrijwel alle wensen in vervulling laten gaan en word je volledig ontzorgd.

Installatie - 2. de Wilde Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap
Installatie - 2. de Wilde Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap

Tegels maken je badkamer compleet

Tegels maken je nieuwe badkamer compleet. Kies bijvoorbeeld voor unieke mozaïektegels of een trendy visgraatpatroon. Of ga voor gedurfde XXL-tegels met een extra smalle voeg. Onze tegelzetters voeren al je tegelwensen uit. En wil je naast de badkamer ook een nieuwe woonvloer? Dan ben je bij De Wilde Tegels & Sanitair aan het juiste adres.

Badkamerinstallatie in de wijde omgeving van Nunspeet

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? We nodigen je graag uit in onze showroom in Nunspeet om de mogelijkheden met je te bespreken. We voeren alle installatiewerkzaamheden uit in de wijde omgeving van Nunspeet, Ermelo, Lelystad en Harderwijk

Zelf aan de slag met de installatie?

Ben je zelf handig in de installatie? Dan kun je bij De Wilde Tegels & Sanitair ook terecht voor een uniek ontwerp en een bouwtechnische tekening. Vervolgens regelen we alle benodigde producten en materialen, zodat je daarmee de installatie zelf kunt uitvoeren.

Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Nunspeet

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Wilde Tegels en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken