De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Duravit toilet
Duravit toilet - Duravit toilet Duravit toilet - Duravit toilet
Een designtoilet met alle comfort

Duravit toilet

De badkamerseries van Duravit zouden niet compleet zijn zonder een toilet. Daarom vind je bij de Duravit badkamerseries ook een toilet in dezelfde stijl. Deze toiletten blinken uit in design, comfort en hygiëne. Alle producten worden met speciale technieken en handwerk geproduceerd. Vakwerk tot in de kleinste details! De randloze wc’s van Duravit laten een perfecte spoeltechniek zien. En voor wie graag een douchewc wil, heeft Duravit SensoWash een innovatieve wc-zitting die alle functionaliteiten van een douchewc biedt.

UItgelicht: Duravit SensoWash f

Duravit biedt met de SensoWash Starck een douche-wcmet ongekende functionaliteiten. Je kunt deze SensoWash douchewc bedienen met een afstandsbediening of met de SensoWash app. Met een druk op de knop gaat de zitting omhoog of omlaag. Voor het reinigen met water na een toiletbezoek heb je de keuze uit verschillende waterstralen (zitvlakdouche, comfortdouche of ladydouche). Ook watertemperatuur, intensiteit en positie van de douchestraal zijn instelbaar op je persoonlijke wensen. Extra handig voor een gezin: je kunt persoonlijke profielen instellen.

Duravit toilet - Uitgelicht: Duravit SensoWash Starck f
Duravit toilet - Duravit randloos toilet

Duravit randloos toilet

Het randloze toilet van Duravit laat het water op een nieuwe manier door de pot spoelen. Het water wordt vanuit de achterkant van het toilet langs de rand geleid. Het toilet wordt zo efficiënt, met weinig water, perfect en hygiënisch schoongespoeld. Schoonmaken is dan ook zo klaar. Wc’s met deze randloze spoeltechniek zijn verkrijgbaar bij de verschillende badkamerseries van Duravit, zoals de Viu en Duravit Starck 3.

Wc’s bij Duravit’s badkamerseries

De randloze toiletten en Senso Wash toiletzittingen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, passend bij het design van de diverse badkamerseries van Duravit. Bij bijvoorbeeld de DuraStyle-wc's valt direct de vlakke combinatie van deksel en zitting op. Verkrijgbaar met en zonder softclose-techniek. Ook bij de Me by Starck serie heb je de keuze: staand toilet, bidet of wc met douche-wc-zitting SensoWash. Fraai aan het hangende toilet van Me by Starck is de onopvallende Durafix-bevestiging.

Duravit toilet - Wc’s bij Duravit’s badkamerseries

DURAVIT WC'S

Duravit toilet en bidet van badkamerserie Viu
Duravit Me by Starck toilet en bidet
Duravit DuraStyle toilet met SensoWash douchewc-zitting
Duravit Happy D.2 Plus zwart toilet en bidet

Duravit wc-assortiment

Overweeg je een toilet? Bekijk dan eens het assortiment Duravit toiletten. Van wandclosets, urinoirs, bidets, tot staande toiletten. De toiletten ogen modern en zijn voorzien van de nieuwste technieken. Denk aan sofclose wc-brillen die je met een druk op de knop losmaakt, zodat je makkelijk het toilet kunt schoonmaken. Heel comfortabel is de wand-wc Starck 3. Een wc die je op bestaande aansluitingen kunt monteren. En doordat deze wc iets hoger is, kun je makkelijker opstaan. Ideaal voor wat langere of oudere mensen.

Duravit designtoilet

Een Duravit wc laat zien dat je design tot in het kleinste kamertje terug kunt vinden. De wc’s zijn onderdeel van complete badkamerseries die met bekende ontwerpstudio’s, zoals Starck en Matteo Thun & partners, zijn ontworpen. De wc-bril en pot vormen samen altijd een harmonieuze eenheid, zoals je bij de DuraStyle wc’s kunt terugzien. Ook de bevestiging aan de muur van de hangtoiletten is doordacht. Met de Durafix-bevestiging sluit de wc naadloos op de wand aan.

DURAVIT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken