De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Geberit
Geberit - Geberit Geberit - Geberit
Marktleider in toiletoplossingen

Geberit

De inbouwreservoirs van Geberit behoren tot de klassiekers van de moderne badkamer installatie. Het inbouwreservoir wordt in de wand weggewerkt en aan de muur zie je slechts de bedieningsplaats en het toilet. Voor bijna elke situatie heeft Geberit een oplossing in de vorm van een reservoir. Naast inbouwreservoirs is Geberit groot in douchewc’s, douchegoten en leidingwerk. Bij De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een Geberit inbouwreservoir, AquaClean douchewc of een chic bedieningspaneel.

BEKIJK DE COLLECTIE

Geberit - 1. Geberit: Vertrouwde keuze in je badkamer

Vertrouwde keuze in je badkamer

Wanneer je besluit een toilet in je badkamer te laten installeren is het belangrijk om te kiezen voor een kwalitatief inbouwreservoir. De naam zegt het al: het reservoir wordt ingebouwd. Dat betekent dat het reservoir bij een mankement niet zomaar meer verwijderd kan worden. De toiletoplossingen van Geberit zijn een vertrouwde keuze in de badkamer. Met 150 jaar kennis en ervaring op zak, levert Geberit uitstekende kwaliteit en duurzame materialen.

Jouw badkamerspecialist De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet vertelt je graag meer over Geberit.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Een stijlvolle afwerking

Een bedieningspaneel is tegenwoordig veel meer dan alleen een knop om het toilet door te spoelen. De panelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en materialen, zodat je deze kunt afstemmen op de stijl van jouw badkamer. Voor iedere toiletoplossing is er een speciale bedieningsplaat verkrijgbaar die naar eigen smaak samengesteld kan worden. Het Sigma40 paneel is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor het Geberit DuoFresh toiletsysteem.

Geberit - 2. Geberit een stijlvolle afwerking

Richt je badkamer in met Geberit

De Geberit badkamerseries bestaan uit diverse wastafels, onderkasten en opbergkasten, wc’s, bidets en spiegels. Hiermee kun je de badkamer volledig naar je eigen wensen inrichten. Het design is perfect op elkaar afgestemd. Met aandacht voor comfort in ieder detail. Functionaliteit en duurzaamheid staan voorop, maar gaan nooit ten koste van het oogstrelend design. Geberit zal je verrassen! Wil je graag het sanitair van Geberit bekijken? Je badkamerspecialist De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet laat je graag alle mogelijkheden zien.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Geberit - 1: Richt je badkamer in met Geberit
Geberit - 4. Geberit voorbereid op de toekomst

Voorbereid op de toekomst

Ieder inbouwreservoir van Geberit is klaar voor de toekomst. Een Geberit systeem bevat diverse aansluitingen. Zo kan er op een later moment altijd een AquaClean, waarmee je met water wordt gereinigd, aangesloten worden. Enkele toiletsystemen zijn tevens voorbereid op de Geberit DuoFresh, het toiletsysteem dat vieze geurtjes bij de bron aanpakt en zuivert.

Wist je dat Geberit een virtuele showroom heeft, waarbij je zowel het design als de techniek achter de muur kunt zien?

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Een badkamer kan niet zonder spiegel. En bij een spiegel boven de wastafel hoort goede verlichting. De Geberit Options spiegels zijn uitgerust met een energiezuinige led-verlichting die zacht, warm-wit, niet verblindend licht uitstraalt. Het ontwerp en de functies variëren, afhankelijk van de uitvoering van de spiegel. Dit zijn de beschikbare modellen: 

  • Geberit Option Round
  • Geberit Option Oval
  • Geberit Option Square 
  • Geberit Option Plus Square
  • Geberit Option Basic Square
Geberit - 3. Geberit Option spiegels
Geberit - 3. Geberit Option spiegels

Geberit Options spiegelfuncties

De Geberit Option spiegels hebben directe en indirecte verlichting. Het directe licht dat de spiegel omlijst, verlicht het spiegeloppervlak gelijkmatig. Indirect licht benadrukt de vorm van de spiegel, zorgt voor een intieme sfeer en creëert een elegant zwevend effect op de muur. Er valt nog veel meer te kiezen dan uit alle verschillende formaten. Waar je het ene model bedient middels een wandschakelaar, is het andere model voorzien van een aanraaksensor op de spiegel zelf. Hiermee kan de verlichting worden in- en uitgeschakeld of gedimd worden. Geef jij de voorkeur aan randloos of heb je liever een kader? Met opbergoplossing of zonder? Maar denk ook aan slimme gadgets als een stopcontact, USB-poort, magnetische houder of vergrootspiegel. 

Geberit collectie

Geberit - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Nunspeet

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken