De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Geberit Monolith
Geberit Monolith - Geberit Monolith Geberit Monolith - Geberit Monolith
Voor een snelle toiletrenovatie

Geberit Monolith: elegant toiletreservoir

Wil je het toilet vervangen zonder ingrijpende verbouwing? Geberit Monolith is een reservoir oplossing waarmee je het toilet gemakkelijk vervangt zonder hak- of breekwerk. Het reservoir wordt tegen de muur geplaatst en kan op iedere afvoer aansloten worden. Bij De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet vertellen we je graag over deze praktische, stijlvolle toiletoplossing van Geberit.

Geberit Monolith - 1. Geberit Monolith toilet vervangen

Toilet vervangen door Geberit Monolith

De Geberit Monolith is een reservoiroplossing die zonder sloopwerk het zichtbare reservoir vervangt door een glazen wand. Het verbergt alle techniek in een slim ontwerp met slanke, strakke vormgeving. Vanwege een doordacht ontwerp past het nieuwe wc-reservoir perfect op de bestaande aan- en afvoer van elk toilet. Ongeacht of de afvoer uit de wand of de vloer komt.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Functionaliteiten van Geberit Monolith

Naast dat de Monolith Plus een echte blikvanger is, beschikt het sanitair element ook over de nieuwste technologieën, zoals luchtzuivering en gebruiksvriendelijke spoelbediening. Op het Geberit bedieningspaneel kun je de spoeling en de luchtzuivering al met lichte aanraking starten door de Soft-Touch-technologie.

Geberit Monolith - 2. Geberit Monolith functionaliteiten
Geberit Monolith - 2. Geberit Monolith functionaliteiten

Een toiletbezoek in het donker? Geberit Monolith is voorzien van een lichtsensor. Wanneer je de toiletruimte of badkamer binnenstapt, detecteert het systeem direct beweging. Vervolgens springt de led-verlichting aan, waardoor je jezelf goed kunt oriënteren zonder een felle lamp aan te zetten.

GEBERIT MONOLITH TOILETRESERVOIR

Geberit Monolith toilet reservoir wit badkamer
Geberit Monolith toilet en wastafel reservoir wit badkamer
Geberit Monolith toilet en wastafel reservoir zwart detail
Geberit Monolith toilet reservoir zwart

Keuzemogelijkheden

De Geberit Monolith is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit twee hoogtes, waardoor de module in vrijwel iedere ruimte te plaatsen is. Ook het design is aan te passen naar de gehele stijl van jouw badkamer; de glasplaat is leverbaar in vier stijlvolle kleuren: zwart, wit, zand en umbra.

Hangtoilet of staand toilet?

De toiletpot wordt aan het glazen Monolith wandpaneel bevestigd. Hierin heb je de keuze uit twee uitvoeringen. Kies je voor een hangtoilet of een staand toilet? Beide uitvoeringen hebben allebei hun voor- en nadelen en zijn verkrijgbaar in diverse designs. Kom langs bij De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet en bekijk alle mogelijkheden.

GEBERIT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken