De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Hansgrohe douche
Hansgrohe douche - Hansgrohe douche Hansgrohe douche - Hansgrohe douche
Keer op keer de perfecte douchebeleving  

Hansgrohe douche

Hansgrohe heeft een veelzijdig assortiment aan douchesets en -systemen. Met de schat aan series is er een douche in ieders persoonlijke stijl verkrijgbaar. Stel je douche samen met de collectie hand- en hoofddouches, zijdouches, douchesets, douchethermostaten en regendouches. Of voorzie jouw doucheruimte van een upgrade met bijvoorbeeld een nieuwe handdouche. Ontdek ook de duurzame opties van Hansgrohe douches, douchesets en -systemen. Onder welke douche sta jij straks?

Uitgelicht: Hansgrohe Pulsify

De Hansgrohe Pulsify douches maken gebruik van de Powderrain technologie. Je wordt omhuld met microfijne druppels, wat een heerlijk wellness moment oplevert. De Pulsify is verkrijgbaar als handdouche, hoofddouche en als complete doucheset. Chroom, matzwart, geborsteld brons, zand en mat wit zijn de kleuren waaruit je kunt kiezen. Ook kun je kiezen tussen een Pulsify met een, twee of drie straalsoorten. De Baden+ badkameradviseurs vertellen je graag meer over de veelzijdige Pulsify van Hansgrohe. 

Veelzijdigheid in douchesets

Hansgrohe heeft met meer dan 100 varianten een ruime keuze in douchesets. De series tonen elk hun eigen karakter in grootte, vorm en functie; van de tijdloze Vernis met elegante rondingen tot de luxueuze Raindance voor een ultiem wellness moment. Naast een ronde of vierkante douchekop kun je ook kiezen voor een trendy douchekop met afgeronde hoeken. Met het brede scala aan opties is er voor iedere stijl en beleving een passende Hansgrohe doucheset. Kies bijvoorbeeld voor de Select-knop, waarbij je moeiteloos schakelt tussen drie stralen. Op vrijwel alle douchesets zit XXL-performance, waarmee een groot straaloppervlak de beleving van een zomerse bui creëert.

Hansgrohe douche - Hansgrohe douchesets & Gekleurde douches
Hansgrohe douche - Hansgrohe douchesets & Gekleurde douches

Hansgrohe gekleurde douche

Geef jouw badkamer een kleurrijke impuls met de Hansgrohe douchesets. De gevarieerde finishes, van mat tot gepolijst, bieden een oplossing voor iedere badkamerstijl. Gecombineerd met het minimalistische, elegante design van Hansgrohe douches ontstaan fraaie combinaties. Wat dacht je van een vierkante regendouche in mat wit? Of een elegant gevormde, geborsteld bronzen doucheset? Kies de kleur en vorm waarin jij je herkent en laat de doucheruimte stralen in jouw persoonlijke stijl.

De vele opties bieden een passende doucheset voor iedere stijl en beleving .

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Hansgrohe straalsoorten

Maar liefst 15 verschillende douchestralen tonen de veelzijdigheid van Hansgrohe douches. Het kwaliteitsmerk deelt de straalsoorten in drie belevenissen in. De krachtige Rain straal staat voor een revitaliserende douche ervaring. Met de Whirlstraal wordt je verwend met een heerlijke massage en komt het luxegevoel naar boven. Water wordt vermengd met lucht als je de Rain-Air douchestraal selecteert. Dit zorgt voor grote, volle regendruppels die vergelijkbaar zijn met een tropische regenbui. Deze vind je onder andere in de Raindance doucheserie.

Hansgrohe douche - Hansgrohe straalsoorten & Besparen op water en energie
Hansgrohe douche - Hansgrohe straalsoorten & Besparen op water en energie

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Duurzaam douchen

Bij het uitzoeken van jouw nieuwe Hansgrohe douche kun je kiezen uit diverse duurzame opties. Met Ecosmart verlaagt het waterverbruik aanzienlijk en met Ecosmart+ komt er nog een schepje besparing bovenop. Ook de Airpower technologie, waarbij lucht wordt toegevoegd aan de waterdruppels, scheelt aanzienlijk in het waterverbruik. En met een thermostaat met Water flow control stel je zelf tot in detail de waterhoeveelheid in.

COLLECTIE DOUCHESETS HANSGROHE

Hansgrohe Powderrain douchekop
Hansgrohe Raindance doucheset
Hansgrohe Raindance regendouche
Hansgrohe Powderrain doucheset

HANSGROHE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken