De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
RenoDeco
RenoDeco - RenoDeco RenoDeco - RenoDeco
Voor een snelle douche of bad renovatie

RenoDeco: Renovatie panelen

Is je badkamer toe aan vervanging, maar zie je op tegen een ingrijpende verbouwing? Met het RenoDeco concept van HSK geef je de badkamer snel en eenvoudig een grote make-over. RenoDeco is een voegvrij wandbekledingssysteem wat de badkamer een hoogwaardige uitstraling geeft door het brede scala aan natuurlijke, realistische prints.

RenoDeco - Hoe werkt RenoDeco?

Hoe werkt RenoDeco?

Bij het RenoDeco concept is het niet nodig om te hakken en te breken. In plaats daarvan worden de RenoDeco aluminium panelen direct over de verouderde of beschadigde wanden van je badkamer geplaatst. Deze panelen zijn gemaakt van krasbestendig materiaal en hebben een oppervlak dat gemakkelijk schoon te maken en zeer geschikt is voor natte ruimtes.

Kom langs in de showroom van De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet voor meer informatie en laat je inspireren.

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Voordelen van renovatiepanelen

  • RenoDeco wandpanelen zijn dun (3 mm), duurzaam, sterk, gemakkelijk te verwerken en geschikt voor vrijwel iedere ondergrond
  • Snelle bekleding van grote wandoppervlaktes met grootformaat panelen (100 of 150 cm × 210 of 255 cm)
  • Een exclusief muurontwerp is een blikvanger voor de ruimte in iedere woning
  • Verbindingen lijken vrijwel naadloos – zelfs de hoek om
RenoDeco - Voordelen renovatie panelen
RenoDeco - Voordelen renovatie panelen

Snel & slim renoveren: van bad naar douche

Voor ouderen en mensen met een beperking kan het gebruik van een ligbad in de badkamer erg onhandig en onveilig zijn. Een slimme oplossing hiervoor is het gebruik van een (inloop) douche. Met het RenoDeco concept is het mogelijk om snel en eenvoudig je ligbad te vervangen door een veilige doucheruimte. Dankzij de voegvrije wandbekleding van RenoDeco kan dit - als de juiste voorbereidingen zijn getroffen - zelfs binnen een dag gerealiseerd worden.

Renovatiepanelen: grote keuze in designs

De keuze in decors is zeer groot. Van houtlook tot marmerlook, van natuurbeelden tot dierenprints. Geef je badkamer bijvoorbeeld een stoere look en kies voor panelen met betonlook of trendy houten latjes. Het is zelfs mogelijk om je favoriete vakantiekiekje of eigen design te gebruiken.

RenoDeco - Prints en afwerkingen
RenoDeco - Prints en afwerkingen

RenoDeco afwerkingsmogelijkheden

  • Structuur - Dankzij de kenmerkende reliëfs (voelbare structuur) zijn deze hoogwaardige oppervlakken nauwelijks te onderscheiden van natuurlijke materialen zoals steen, hout en metaal.
  • Hoogglans - De lak is in meerdere lagen aangebracht, wat zorgt voor glans met dieptewerking. Deze afwerking is beschikbaar voor marmer-, steen-, zandlook decors, individuele en effen prints. 
  • Silktouch - Het zijdematte oppervlak voelt fluweelachtig en zacht aan, bevat een anti-fingerprint-effect en is vrij van reflecties of spiegelingen. Ideaal als je een hoogwaardige matte uitstraling wilt met een zijdeachtige glans. 

BADKAMERS MET RENODECO

HSK Renodeco profiel
HSK Renodeco wandbekleding - badombouw
HSK Renodeco - tropische wandbekleding
HSK Renodeco - wandbekleding douchehoek kleurrijk
RenoDeco - Meer van HSK

Ontdek meer van HSK

HSK biedt hoogwaardige producten van Duitse kwaliteit. Naast RenoDeco wandbekleding heeft HSK ook diverse doucheoplossingen voor verschillende ruimtes en gezinssituaties. Elk product is ontworpen volgens de nieuwste designtrends en technologieën, met als doel om je douche-ervaring zo comfortabel mogelijk te maken, zodat je volledig kunt ontspannen.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken