De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Ink Badkamermeubelen
Ink Badkamermeubelen - Ink Badkamermeubelen Ink Badkamermeubelen - Ink Badkamermeubelen
Creativiteit en kwaliteit in elk design

Ink badkamermeubelen

De badkamermeubelen van Ink herken je door de kwaliteit en creativiteit. Ze worden allemaal in eigen beheer bedacht, ontworpen en gemaakt.  Alleen de mooiste materialen en kleuren zie je terug in de meubels. Met maar liefst elf series is er keuze genoeg. Voor welk meubel kies jij?

Ink Badkamermeubelen - 1. Momento

Momento: tijdloos design

De Momento wastafel is gemaakt om je elk moment te laten genieten. Met de diepe wasbak en strakke belijning heeft hij een tijdloos design. Verkrijgbaar in vijf kleurtinten en negen breedtematen, van 60 tot 180 cm. De Momento is te combineren met zeven soorten onderkasten en trendy stalen frames. Vanwege deze brede keuzemogelijkheid is Momento de meest uitgebreide collectie van Ink.

Faktor: stijlvol opbergen

Wil je volop opbergruimte en bedieningsgemak? Dan is Ink Faktor het meubel voor jou. Deze slanke polystone wastafel heeft een breedte van 80 cm tot wel 160 cm. In combinatie met een groot aflegplateau of extra ruime wasbak is het niet meer dringen tijdens de ochtendspits. Je hebt de keuze uit glanzend of matwit en de wastafel is te combineren met alle onderkasten uit het Ink programma.

Ink Badkamermeubelen - 2/3 Faktor en Porseleinen wastafels
Ink Badkamermeubelen - 2/3 Faktor en Porseleinen wastafels

Porseleinen wastafels

Ink heeft een passie voor porselein. Niet zomaar porselein, maar van Italiaanse bodem. Zo zijn de wastafels van Unlimited, United, Urban en de Ufo gemaakt van dat prachtige materiaal. De Unlimited wastafel is verkrijgbaar in zes breedtematen en kun je los ophangen of combineren met ruime onderkasten. De United wastafel is verkrijgbaar in trendy kleuren. Houd je van strak en minimalistisch? Kies dan voor de Urban, in combinatie met een stijlvolle onderkast.

Ink Badkamermeubelen - Ruimtebesparende badkamermeubels

Ruimtebesparende badkamermeubels

Ink heeft gedacht aan de kleinste badkamer. De badkamermeubelen uit de collecties Unit en Dock hebben een diepte van 40 cm. Daardoor houd je genoeg bewegingsvrijheid over! Dock heeft een polystone of quartz wastafel als basis en een onderkast met dubbele lades. Ondanks dat het meubel ondiep is, zijn de softclose lades ruim ingedeeld. Unit is een mooie combinatie van design en techniek. Door een verdekt overloopsysteem in de wastafel kan deze nooit overstromen. Ideaal!

Badkamermeubel met opbouwkommen

Ben je op zoek naar een badkamermeubel met opbouwkommen? Dan word je erg blij van Ink Topdeck. Dat meubel kun je combineren met verschillende opbouwkommen. Van rond tot vierkant en van zwart tot wit. Voor het meubel heb je ook veel opties voor de breedte, kleur en indeling. Je kunt het Topdeck meubel voorzien van één of twee opbouwwastafels. Plaats je één opbouwtafel? Dan creëer je aan de andere zijde een mooi plateau voor je badkameraccessoires. 

Ink Badkamermeubelen - Badkamermeubel met opbouwkommen
Ink badkamermeubelen
Ink - Ufo - badkamermeubelen - houtskool eiken
Ink - Urban 120 wastafelmeubel - naturel eiken
Ink - Faktor 160 - onderkast met dubbele mat witte bak
Ink - badkamermeubel zwart met witte opzetbak

Ink Tablet

Heb je ook altijd ruimte te kort in de badkamer? De Tablet is een wastafel met vlak aflegplateau, waar je jouw dagelijkse spullen op kunt leggen. Je kunt zelf kiezen of je het plateau naast of rondom je binnenbak plaatst. Ink Tablet is gemaakt van onderhoudsvrij polystone en is met alle onderkasten van Ink te combineren.

Ink kleuren en materialen

De badkamermeubelen van Ink worden gemaakt van de beste materialen. Zo bestaan de wastafels uit polystone, quartz en porselein. De meubelonderkasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Mooie houttinten, zoals gerookt eiken en notenhout. Maar ook trendy matte kleuren: wit, grijs, taupe, zwart en antraciet. Fan van hoogglans kleuren? Die vind je bij Ink ook. Met zeventien kleuren is de keuze reuze. 

Ink collectie
Wij scoren een
25-11-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Zeer gevarieerde showroom waar je goede ideeën kunt opdoen. Er wordt geluisterd naar je wensen en deze worden vertaald naar een mooie 3D weergave en nette offerte. Installatie heel secuur uitgevoerd. Aandachtspunten zijn na overleg uitstekend opgelost. Communicatie met alle medewerkers De Wilde was ook uitstekend.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief