De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Instamat designradiator met bijzonder design
Instamat designradiator met bijzonder design - Instamat designradiator met bijzonder design Instamat designradiator met bijzonder design - Instamat designradiator met bijzonder design
Design zoals je nog nooit gezien hebt

Instamat designradiator
met bijzonder design

Instamat heeft een aantal unieke designradiatoren in het assortiment met een bijzonder design. Deze geven een bijzondere uitstraling aan je interieur. De bijzondere ontwerpen radiatoren zijn voor de echte designliefhebber! De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet laten je graag de mogelijkheden zien.

Instamat designradiator met bijzonder design - 1. Instamat designradiator Blade

Instamat designradiator Blade

Peter Rankin is de beroemde designer die de Blade designradiator heeft ontworpen. De vloeiende vorm en de uitstraling van deze verwarming passen helemaal bij de huidige designtrends. Zij is volledig gemaakt van aluminium, een duurzaam materiaal dat snel verwarmt. Je kunt kiezen voor een verticale of horizontale radiator. Voor de verticale variant is tevens een handdoekdrager leverbaar. De aansluitingen zitten achter de radiator, zodat deze niet zichtbaar zijn.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Instamat Tubone

De Instamat Tubone hangt als een kunstwerk aan de muur. De designradiator bestaat uit een ovale ronde buis met een diameter van 60 mm. Instamat kan deze radiator met een, twee of drie elementen naast elkaar of twee elementen achter elkaar leveren. Dit zorgt voor meer warmte en een bijzonder effect.

Instamat designradiator met bijzonder design - 2. Instamat Tubone
Instamat designradiator met bijzonder design - 2. Instamat Tubone

Je kunt zelf kiezen voor een horizontale of verticale verwarming. De radiator kan zowel op de vloer als aan de wand bevestigd worden. De aansluitingen bevinden zich aan de achterzijde van de radiator. Zo kun je optimaal genieten van het prachtige design.

Instamat designradiator met bijzonder design - 3. Instamat Cobra

Instamat Cobra

De Cobra designradiator van Instamat is een stoere verwarming met sierlijke vormen. De verwarmingsbuizen slingeren sierlijk omhoog als een slang. De radiator doet zijn naam dan ook eer aan. Dankzij de unieke vorm kun je de handdoeken eenvoudig drogen. Schuif de handdoek over de elementen en na het douchen heb je een warme handdoek binnen handbereik. Dit unieke item is leverbaar in verschillende kleuren en met de collectorbuis links of rechts. 

Instamat Treo en Scudi

Met de strakke lijnen en ronde vormen past de Treo designradiator van Instamat perfect bij een trendy badkamer. Op de buisradiator wordt een metalen plaat bevestigd met daarin drie grote ronde gaten. Handig voor het ophangen van de handdoeken! De Treo is enkel in de maat 2030 x 398 millimeter verkrijgbaar.

Instamat designradiator met bijzonder design - 4. Instamat Treo en Scudi
Instamat designradiator met bijzonder design - 4. Instamat Treo en Scudi

Het design van de Scudi radiator komt direct tot leven door de speelse lijnen en de drie gebolde panelen. Massimo Iosa Ghini heeft deze bijzondere creatie ontworpen. De Scudi is zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar in de afmeting 1730 x 720 millimeter. Met een unieke kleur maak je deze radiator extra bijzonder.

MEER BIJZONDERE RADIATOREN VAN INSTAMAT
Instamat - designradiator - Tubone horizontaal wit
Instamat - Designradiator - Blade kleuren
Instamat - Designradiator - Scudi horizontaal
Instamat - Designradiator - vertikaal wit
INSTAMAT COLLECTIE
Wij scoren een
25-11-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Zeer gevarieerde showroom waar je goede ideeën kunt opdoen. Er wordt geluisterd naar je wensen en deze worden vertaald naar een mooie 3D weergave en nette offerte. Installatie heel secuur uitgevoerd. Aandachtspunten zijn na overleg uitstekend opgelost. Communicatie met alle medewerkers De Wilde was ook uitstekend.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief