De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Pressalit
Pressalit - Pressalit Pressalit - Pressalit
De finishing touch van het toilet

Pressalit toiletzitting:
perfect tot in detail

Pressalit ontwerpt en produceert toiletzittingen in ruim 100 verschillende modellen en circa 75 kleuren. Op vrijwel elk toilet van een gerenommeerd keramiekmerk past een toiletzitting van Pressalit. Design, kwaliteit en functionaliteit staan bij Pressalit hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in de aandacht voor details. Hierdoor kan Pressalit aan de producten een garantie van 10 jaar meegeven.

Pressalit - 1. Pressalit Toiletzittingen met een lange levensduur

Toiletzittingen met een lange levensduur

De toiletzittingen van Pressalit bestaan voornamelijk uit Duroplast. De zeer stabiele toiletzittingen worden geproduceerd door de grondstof (urea-granulaat) onder grote druk en hoge temperatuur in automatische persen te gieten. Bij deze productie hecht Pressalit veel waarde aan duurzaamheid. Het bedrijf bevindt zich dan ook in de Deense bosgebieden. In deze mooie omgeving weet Pressalit als geen ander dat  ze een verantwoordelijkheid hebben tegenover het milieu. Daarom zijn de toiletbrillen van Pressalit duurzaam geproduceerd en van zeer hoge kwaliteit. Bovendien zijn de wc-brillen comfortabel, prachtig om te zien en makkelijk te monteren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Softclose, nooit meer een klepperende zitting

Dankzij de softclose functie klapt je toiletzitting niet meer hard neer op het toilet. De Pressalit softclose toiletzittingen zorgen voor het geruisloos dichtgaan van de toiletzitting. Naast minder luidruchtig, zijn softclose toiletzittingen ook praktisch en hygiënisch. Met softclose hoef je de toiletzitting bijna niet vast te pakken wat wel zo hygiënisch is.

Pressalit - 2. Pressalit Softclose, nooit meer een klepperende zitting
Pressalit - 3. Pressalit toiletzittingen zijn gemakkelijk te demonteren

Pressalit toiletzittingen zijn gemakkelijk te demonteren

Dankzij de lift-off functie verwijdert u snel en gemakkelijk de toiletzitting. Een zachte druk aan weerszijde van de zitting is voldoende om de toiletzitting los te maken. Zo wordt het zo veel gemakkelijker om het volledige toilet schoon te maken. Zelfs de kleinste hoekjes kunt u gemakkelijk schoonmaken.

Pressalit - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Nunspeet

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Pressalit - Banner - Bekijk collectie

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Wij scoren een
25-11-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Zeer gevarieerde showroom waar je goede ideeën kunt opdoen. Er wordt geluisterd naar je wensen en deze worden vertaald naar een mooie 3D weergave en nette offerte. Installatie heel secuur uitgevoerd. Aandachtspunten zijn na overleg uitstekend opgelost. Communicatie met alle medewerkers De Wilde was ook uitstekend.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief