De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
TECE
TECE - TECE TECE - TECE
Hoogwaardige installatiesystemen

Tece

De wortels van het Duitse TECE gaan terug tot in 1955. Het inmiddels internationaal georiënteerde bedrijf is ontstaan uit een ingenieursbureau. Men stelt altijd uitdagende vragen: kan het beter, sneller, eenvoudiger en schoner? Dankzij de innovatiekracht, praktijkkennis en ervaring, introduceert TECE regelmatig nieuwe producten, die je altijd onderscheidende voordelen zullen bieden. TECE vervaardigt en verhandelt hoogwaardige installatietechnische systemen, nationaal en internationaal. De focus van TECE ligt op duurzaamheid.

TECE - 1. TECE Inbouwreservoirs

TECE inbouwreservoirs

De TECE inbouwreservoirs zijn universeel, betrouwbaar en stil. Feitelijk past elke toilet op een inbouwreservoir van TECE. Maar dat zit gewoon achter de muur en zie je niet. Het feitelijke verschil van ander inbouwreservoirs is de bedieningplaat. Mooi strak en keuze uit diverse kleuren en materiaal. Heb je grote verschillen in lengte binnen het gezin of bent je al wat ouder, dan is de in hoogte verstelbare TECElux een prima product. Met één druk op de knop stel je de hoogte van het toilet in. Dat is pas comfort.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Waterbesparing met de toiletspoeling

De spoelhoeveelheden van het toilet kunnen afhankelijk van de toepassing aangepast worden. De fabrieksinstelling is 6/3 liter. Met het restvolume van 1 of 4 liter is direct naspoelen mogelijk. Voor volspoeling kan bij de nieuwste toiletten de spoelklok ingesteld worden op 4,5 liter (grote toets). Voor oudere woningen of in situaties met hydraulische problemen, is het raadzaam, de spoelklok op 9 liter in te stellen. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw Baden+ adviseur De Wilde Tegels en Sanitair in Nunspeet.

TECE - 2. TECE Waterbesparing met de toiletspoeling
TECE - 3. TECE Luxe bedieningsplaten

Luxe bedieningsplaten

TECE biedt een groot assortiment wc- en bijpassende urinoirbedieningsplaten. Verkrijgbaar metaal, glas en kunststof, maar bij TECE vind je ook bedieningsplaten in trendy kleuren, zoals goud of koper. Geschikt voor woningen, projectbouw en voor openbare sanitair ruimtes. Alle bedieningsplaten hebben een robuust mechaniek. Inbouw in een verticaal vlak of horizontaal in een planchet. En kies je voor extra hygiëne dan is een TECElux  een praktische bedieningsplaat. Je activeert de spoeling van het toilet zonder aanraking van de bedieningsplaat.

TECElux toiletachterwand van glas

Voor meer comfort, designbeleving en waterbesparing heeft TECE als eerste fabrikant ter wereld een aantal bijzondere innovaties in TECElux geïntegreerd in de TECElux glazen achterwand. Kijkt u maar eens in de Off White badkamer, hier komt dit product erg mooi tot zijn recht. 

  • Wandafwerking van duurzaam glas in wit of zwart
  • Keuze uit optische of mechanische bediening voor het spoelen
  • Handmatige hoogteverstelling van het toilet
  • Luchtfiltersysteem met actief koolfilter
  • Spoelreservoir met waterbesparende spoelklok
  • Inworpschacht voor reinigingstabletten
TECE - 4. TeceLux toiletachterwand van glas
TECE - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Nunspeet

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wij scoren een
25-11-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Zeer gevarieerde showroom waar je goede ideeën kunt opdoen. Er wordt geluisterd naar je wensen en deze worden vertaald naar een mooie 3D weergave en nette offerte. Installatie heel secuur uitgevoerd. Aandachtspunten zijn na overleg uitstekend opgelost. Communicatie met alle medewerkers De Wilde was ook uitstekend.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief