De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
TECE Bedieningspaneel
TECE Bedieningspaneel - TECE Bedieningspaneel TECE Bedieningspaneel - TECE Bedieningspaneel

TECE Bedieningspaneel

TECE heeft een groot assortiment aan luxe bedieningspanelen voor je toiletruimte. Van ingebouwde verlichting tot trendy kleuren; de panelen bieden zoveel meer dan bediening alleen. Ze onderscheiden zich door geometrisch, tijdloos design en hoogstaande kwaliteit. Dus ben je op zoek naar een uniek TECE bedieningspaneel? Dan ben je bij De Wilde Tegels en Sanitair op de juiste plek.

TECE bedieningspaneel TECEvelvet

TECEvelvet

De TECEvelvet oogt en voelt fluweelzacht. Dat is te danken aan FENIX NTM®: een awardwinnend materiaal, dat wereldwijd geliefd is door designers en architecten. Designer Konstantin Grcic heeft dat materiaal voor het eerst toegepast in een uniek bedieningspaneel. De TECEvelvet kenmerkt zich door geometrische vormen, een matte uitstraling en de waterbesparende duospoeltechniek. Een knap staaltje design, dat verkrijgbaar is in zes trendkleuren.

TECE bedieningspaneel TECEvelvet is vanaf juli 2021 verkrijgbaar bij jouw badkamerspecialist.

TECEsquare

Met zijn vlakke ontwerp past de TECEsquare perfect bij een moderne badkamer. Niet voor niets heeft dit model al diverse prijzen in de wacht gesleept. De TECEsquare is verkrijgbaar in roestvrijstaal en glas. Kies je voor een roestvrijstalen variant? Dan heb je de keuze uit diverse trendkleuren, zoals matzwart en koper. Ben je een liefhebber van glas? Dan kun je de TECEsquare ook in huis halen met een witte, groene of zwarte frontplaat. Deze kun je combineren met toetskleuren in diverse kleuren.

De glazen TECEsquare kan met een montageframe volledig vlak worden ingebouwd.

TECE bedieningspaneel TECEsquare
TECE bedieningspaneel TECElux Mini

TECElux Mini

TECE bedieningspaneel TECElux mini is een slim, multifunctioneel bedieningspaneel. Je activeert de spoeling zonder aanraking, waardoor hij erg hygiënisch is. ’s Nachts naar het toilet zonder felle belichting? Een naderingssensor ziet dat je het toilet nadert en verlicht gelijk de toetsen. Zo functioneert het paneel zelfs als oriëntatieverlichting. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je diverse dingen instellen, zoals het herkenningsbereik en de lichtsterkte. De TECElux mini is verkrijgbaar in zwart en wit. Een fantastische aanvulling op jouw smart home.  

TECEloop

De TECEloop heeft een tijdloos design, dat je kunt samensmelten met je interieur. Het bedieningspaneel kunnen we namelijk helemaal vlak inbouwen. Zo vormt het paneel één geheel met de wand. Zeker als je kiest voor een bijpassend design. Liefhebbers van natuurlijke materialen kunnen kiezen voor een paneel van echt hout, beton of natuursteen. Ga je voor een glazen variant? Dan heb je nog meer kleurmogelijkheden. Met kleurdeskundige Axel Venn zijn de trendkleuren avondblauw, titanium en lichtbeige toegevoegd.

TECE Bedieningspaneel - 3. TECEloop en TECEsolid
TECE luxe bedieningspanelen met stijlvolle kleuren en trendy reliëf oppervlak

TECEsolid

Houd je van een robuust, industrieel design? Dan is TECEsolid een bedieningspaneel dat goed bij je zou kunnen passen. Het paneel is gemaakt van roestvrijstaal, waarbij je de keuze hebt voor een anti-vingerafdruk coating. Ook kun je kiezen uit stijlvolle kleuren en een trendy reliëf strook over de drukknoppen. Daarnaast heef de TECEsolid een bijpassende urinoirspoeling. Zowel in een handmatige als elektronische versie met infraroodsensor.

Wil je een TECE bedieningspaneel in het echt bekijken? Kom langs in de winkel! 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

TECE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken