De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Online starten nieuwe badkamer - Online starten nieuwe badkamer Online starten nieuwe badkamer - Online starten nieuwe badkamer

Online starten met je nieuwe badkamer

Bruis je van de plannen om je badkamer aan te pakken? Dan kunnen we je ook nu verder helpen met leuke ideeën of een doordacht ontwerp voor je nieuwe badkamer. Onze showroom is dan wel gesloten door de lockdown, maar telefonisch zijn we wel bereikbaar. En met onze online tools is advies, natuurlijk op afstand, toch gewoon mogelijk. Hoe? Dat lees je in onderstaand stappenplan. We staan voor je klaar!

Online starten nieuwe badkamer - Stap 1

Stap 1: Zet je wensen op een rijtje

Neus eens rond in onze collectie. Hier kun je kijken welke meubels, tegels, kranen en sanitair je aanspreken. Je vindt er veel productmogelijkheden, tips en weetjes over nieuwste trends, stijlen vormen en kleuren. Al je wensen kun je verzamelen op je eigen online moodboard. Dat doe je door op de hartjes op de afbeeldingen te klikken. Pinterest en Instagram zijn natuurlijk ook een bron van inspiratie voor je nieuwe badkamer.
Tip: lees onze tips om meer inspiratie op te doen

Stap 2: Maak zelf een ontwerp

Met de handige 3D-badkamerontwerp tool op onze website kun je zelf al aan de slag met een ontwerp voor je nieuwe badkamer. Meet je badkamer op en voer de maten in. Vervolgens kun je de indeling bepalen en door bijvoorbeeld sanitair, een meubel en een radiator toe te voegen. Zo krijg je al snel goede ideeën die je met je badkamerspecialist kunt bespreken.

Online starten nieuwe badkamer - Stap 2 en 3
Online starten nieuwe badkamer - Stap 2 en 3

Stap 3: Maak foto’s van je huidige badkamer

Mobiel bij de hand? Schiet dan enkele foto’s van je huidige badkamer. Deze zijn handig om goed de mogelijkheden van de ruimte te onderzoeken. Het geeft een beeld van wat er moet gebeuren en laat zien waar de aansluitingen van de leidingen zitten. Handig: maak een account aan op onze  website. Hier kun je de foto’s uploaden en een dossier van je badkamer aanleggen. Dit kun je vervolgens eventueel met je badkamerspecialist delen.

Stap 4: Win ons advies in

Foto’s en wensen paraat? Check! Maak dan een afspraak met onze badkamerspecialist. Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar. Ook kunnen we een telefoon- of videogesprek plannen om al je wensen en vragen door te spreken. Tijdens het gesprek kunnen we je allerlei ideeën aan de hand doen.

Online starten nieuwe badkamer - Stap 4 en 5
Online starten nieuwe badkamer - Stap 4 en 5

Stap 5: Wij gaan voor je aan de slag

Met jouw wensen goed in beeld kunnen we je helpen met een passend advies. Ook een uniek badkamerontwerp helemaal afgestemd op jouw wensen is mogelijk. Zo kunnen we concreet aan de slag met jouw nieuwe badkamer. Aarzel niet en bel ons. Dan gaan we samen van start met jouw droombadkamer!

Online starten nieuwe badkamer - Banner - badkamer ontwerpen

Ga aan de slag met je nieuwe badkamer

Bruis je van de ideeën? Een mooie inloopdouche, een vrijstaand bad. Maar hoe past dat in je badkamer? Probeer het meteen in het Baden+ badkamer ontwerp programma en laat je nieuwe badkamer tot leven komen!

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken