De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Nunspeet en omgeving

De Wilde Tegels & Sanitair

Vaak horen we van onze klanten dat een bezoek aan onze badkamershowroom in Nunspeet voelt als een warm bad. Bij De Wilde Tegels & Sanitair vind je een complete en inspirerende badkamershowroom. Ons team van adviseurs staat klaar om je te adviseren. We nemen ruim de tijd om samen met jou te zoeken naar jouw unieke droombadkamer, toilet of woonvloer. Loop binnen en laat je verrassen. Er wordt niet voor niets gezegd dat het de mooiste badkamershowroom van de Veluwe is!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

1000 m2 badkamerinspiratie

In onze grote showroom in Nunspeet, ook goed bereikbaar vanuit Harderwijk, vind je alles voor jouw nieuwe badkamer of toilet. Het team van De Wilde Tegels & Sanitair is altijd bezig om de showroom te vernieuwen. We houden ervan om je steeds de nieuwste trends te laten zien. Dat doen we enerzijds door een combinatie van de nieuwste producten in de showroom te tonen en anderzijds door bijzondere badkamer ontwerpen te maken, precies passend bij jouw wensen. We zijn aangesloten bij Baden+. Hierdoor heb je altijd de garantie dat je een mooie badkamer krijgt voor de beste prijs. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Bart en Patricia de Wilde hebben recent de badkamer- en tegelshowroom fors uitgebreid. De nieuwste trends, kleuren en opstellingen zijn in de badkamershowroom opgenomen. Het team bezoekt regelmatig leveranciers en beurzen om de nieuwe ontwikkelingen nauwlettend te volgen. Het showroom- en installatieteam wordt aangestuurd door Patricia de Wilde. De verkopers, werkvoorbereiders en projectmanagers zijn goed op elkaar ingespeeld. Zo leveren we gegarandeerd topkwaliteit. We hebben dan ook als doel om je alle zorg uit handen te nemen, van badkamerontwerp tot de installatie van jouw badkamer.

Over ons - Ons team
Over ons - 2. de Wilde De uitdaging zit in bijzondere combinaties

De uitdaging zit in bijzondere combinaties

Elke smaak is anders en elk huis vraagt om een eigen aanpak. En dat maakt ons werk leuk. Door goed naar onze klant te luisteren en dit te vertalen naar een juiste productkeuze, kleurcombinatie en badkamerontwerp, weten we altijd een wow-effect te creëren. Sinds kort hebben we bijvoorbeeld een bijzondere tegelcollectie van het merk Diesel in huis. Of wat dacht je van de tegels van Piet Boon? Als we deze tegels combineren met stijlvolle badkamerproducten en een slim badkamerontwerp, dan ontstaat er een badkamer die helemaal past in de stijl van nu.

Ik raak nooit uitgekeken op nieuwe materialen en kleurcombinaties. Heerlijk om daar
creatief mee aan de slag te gaan en de droombadkamer van een klant te ontwerpen.

Vakmanschap voor jouw badkamer

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een nieuwe badkamer, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Ons vakteam gaat voor je aan de slag om het badkamerontwerp te realiseren. In het complete traject word je ontzorgd en heb je één aanspreekpunt.

Lees meer over onze badkamerinstallatie 

Over ons - 4. de Wilde Specialiteitenblok
Over ons - 4. de Wilde Specialiteitenblok

Tegels maken je badkamer compleet

Tegels zijn erg bepalend voor de uitstraling van je badkamer. En of je nu kiest voor een betonlook tegel of gewaagd mozaïek: al je maatwerk tegelwensen zijn mogelijk. Tegelzetbedrijf De Wilde heeft jarenlange ervaring in het leggen van tegels en woonvloeren, waardoor je ook op dit gebied volledig ontzorgd wordt.

Actuele vacatures

Ben je op zoek naar een leuke baan? Wil je werken in een vakkundig team dat staat voor kwaliteit en aandacht voor de klant? De Wilde Tegels & Sanitair is op zoek naar een badkamerinstallateur/loodgieter en een tegelzetter. Bekijk hier de actuele vacatures bij De Wilde Tegels & Sanitair. 

BEKIJK VACATURES

Over ons - Actuele vacatures
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Nunspeet

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Wilde Tegels en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Wij scoren een
25-11-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Zeer gevarieerde showroom waar je goede ideeën kunt opdoen. Er wordt geluisterd naar je wensen en deze worden vertaald naar een mooie 3D weergave en nette offerte. Installatie heel secuur uitgevoerd. Aandachtspunten zijn na overleg uitstekend opgelost. Communicatie met alle medewerkers De Wilde was ook uitstekend.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief