De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Nunspeet en omgeving

De Wilde Tegels & Sanitair

Vaak horen we van onze klanten dat een bezoek aan onze badkamershowroom in Nunspeet voelt als een warm bad. Bij De Wilde Tegels & Sanitair vind je een complete en inspirerende badkamershowroom. Ons team van adviseurs staat klaar om je te adviseren. We nemen ruim de tijd om samen met jou te zoeken naar jouw unieke droombadkamer, toilet of woonvloer. Loop binnen en laat je verrassen. Er wordt niet voor niets gezegd dat het de mooiste badkamershowroom van de Veluwe is!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. de Wilde 1000m2 badkamerinspiratie

1000 m2 badkamerinspiratie

In onze grote showroom in Nunspeet, ook goed bereikbaar vanuit Harderwijk, Lelystad of Ermelo, vind je alles voor jouw nieuwe badkamer of toilet. Het team van De Wilde Tegels & Sanitair is altijd bezig om de showroom te vernieuwen. We houden ervan om je steeds de nieuwste trends te laten zien. Dat doen we enerzijds door een combinatie van de nieuwste producten in de showroom te tonen en anderzijds door bijzondere badkamer ontwerpen te maken, precies passend bij jouw wensen. We zijn aangesloten bij Baden+. Hierdoor heb je altijd de garantie dat je een mooie badkamer krijgt voor de beste prijs. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

De Wilde houdt haar uitgebreide badkamer- en tegelshowroom continue up to date. De nieuwste trends, kleuren en innovaties zijn in de badkamershowroom opgenomen. Ons team bezoekt regelmatig leveranciers en beurzen om de nieuwe ontwikkelingen nauwlettend te volgen. Zo ontvangen we je met open armen in onze showroom en vertellen we je met passie over de nieuwste ontwikkelingen op sanitair- en installatiegebied. We werken nauw samen met onze installateurs. De verkopers, werkvoorbereiders en projectmanagers zijn allen goed op elkaar ingespeeld. Zo leveren we gegarandeerd topkwaliteit. We hebben dan ook als doel om je alle zorg uit handen te nemen, van badkamerontwerp tot de installatie van jouw badkamer. 

Over ons - Ons team
Over ons - 2. de Wilde De uitdaging zit in bijzondere combinaties

Woonvloeren met bijzonder combinaties

Elke smaak is anders en elk huis vraagt om een eigen aanpak. En dat maakt ons werk leuk. Door goed naar onze klant te luisteren en dit te vertalen naar een juiste productkeuze, kleurcombinatie en badkamerontwerp, weten we altijd een wow-effect te creëren. We hebben een bijzondere tegelcollecties voor woonvloeren van bijvoorbeeld het merk Diesel in huis. Of wat dacht je van de tegels van Piet Boon? Als we deze tegels combineren met stijlvolle badkamerproducten en een slim badkamerontwerp, dan ontstaat er een badkamer die helemaal past in de stijl van nu.

Ik raak nooit uitgekeken op nieuwe materialen en kleurcombinaties. Heerlijk om daar
creatief mee aan de slag te gaan en de droombadkamer van een klant te ontwerpen.

Vakmanschap voor jouw badkamer

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een nieuwe badkamer, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Ons vakteam gaat voor je aan de slag om het badkamerontwerp te realiseren. In het complete traject word je ontzorgd en heb je één aanspreekpunt.

Lees meer over onze badkamerinstallatie 

Over ons - 4. de Wilde Specialiteitenblok
Over ons - 4. de Wilde Specialiteitenblok

Tegels maken je badkamer compleet

Tegels zijn erg bepalend voor de uitstraling van je badkamer. En of je nu kiest voor een betonlook tegel of gewaagd mozaïek: al je maatwerk tegelwensen zijn mogelijk. De Wilde Tegels en Sanitair werkt nauw samen met het Tegelzetbedrijf De Wilde. Dit tegelzetbedrijf heeft jarenlange ervaring in het leggen van tegels en woonvloeren, waardoor we je ook op dit gebied goed kunnen adviseren.

Actuele vacatures

Ben je op zoek naar een leuke baan? Wil je werken in een vakkundig team dat staat voor kwaliteit en aandacht voor de klant? De Wilde Tegels & Sanitair is op zoek naar een badkamerinstallateur/loodgieter en een tegelzetter. Bekijk hier de actuele vacatures bij De Wilde Tegels & Sanitair. 

BEKIJK VACATURES

Over ons - Actuele vacatures
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Nunspeet

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Wilde Tegels en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken