De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Nunspeet

De Wilde Tegels & Sanitair

Vaak horen we van onze klanten dat een bezoek aan onze badkamershowroom in Nunspeet voelt als een warm bad. Bij De Wilde Tegels & Sanitair  vindt u een complete en inspirerende badkamershowroom. Onze team adviseurs staat klaar om u te adviseren. We nemen ruim de tijd om samen met u te zoeken naar de best passende badkamer, toilet of woonvloer. Loop binnen en laat u verrassen. Er wordt niet voor niets gezegd dat het de mooiste badkamershowroom van de Veluwe is!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

1000 m2 badkamerinspiratie

In onze grote showroom in Nunspeet vindt u alles voor uw nieuwe badkamer of toilet. Het team van De Wilde Tegels & Sanitair is altijd bezig om de showroom te vernieuwen. We houden er namelijk van om u te verrassen. Dat doen we enerzijds door een combinatie van de nieuwste producten in de showroom te tonen en anderzijds door bijzondere badkamerontwerpen te maken. We zijn aangesloten bij Baden+. Hierdoor laten we nog klantgerichter en voordeliger uw badkamerwensen in vervulling gaan.

Maak een afspraak

Ons team

Bart en Patricia de Wilde hebben recent de badkamer- en tegelshowroom fors uitgebreid. De nieuwste trends, kleuren en opstellingen zijn in de badkamershowroom opgenomen. Het team bezoekt regelmatig leveranciers en beurzen om de nieuwe ontwikkelingen nauwlettend te volgen. Het showroom- en installatieteam wordt aangestuurd door Patricia de Wilde. De verkopers, werkvoorbereiders en projectmanagers zijn goed op elkaar ingespeeld. Zo leveren we gegarandeerd topkwaliteit. We hebben dan ook als doel om u alle zorg uit handen te nemen, van badkamerontwerp tot de installatie van uw badkamer.

Over ons - Ons team
Over ons - 2. de Wilde De uitdaging zit in bijzondere combinaties

De uitdaging zit in bijzondere combinaties

Elke smaak is anders en elk huis vraagt om een eigen aanpak. En dat maakt ons werk leuk. Door goed naar onze klant te luisteren en dit te vertalen naar een juiste productkeuze, kleurcombinatie en badkamerontwerp, weten we altijd een wow-effect te creëren. Sinds kort hebben we bijvoorbeeld een bijzondere tegelcollectie van het merk Diesel in huis. Of wat dacht u van de tegels van Piet Boon? Als we deze tegels combineren met stijlvolle badkamerproducten en een slim badkamerontwerp, dan ontstaat er een badkamer die helemaal past in de stijl van nu.

Ik raak nooit uitgekeken op nieuwe materialen en kleurcombinaties. Heerlijk om daar
creatief mee aan de slag te gaan en de droombadkamer van een klant te ontwerpen.

Tegels en installatie

Bij De Wilde Tegels & Sanitair verzorgen we zowel het tegelwerk als de installatie van uw nieuwe badkamer. Zo zorgen we voor kwaliteit en kunnen we flexibel plannen. En dit doen we niet alleen voor uw badkamer. Ook al het andere installatiewerk in uw woning verzorgen we, bij zowel particulieren als bedrijven. Tegels laten we leggen door één van de veertig medewerkers van het Tegelzetbedrijf De Wilde, ons zusterbedrijf. Op deze manier hebben we alles in een hand en kunnen we de installatie perfect voor u organiseren.

 

Over ons - 4. de Wilde Specialiteitenblok
Over ons - 4. de Wilde Specialiteitenblok

Kennis over duurzaamheid

Als er één werkgebied bloot staat aan innovaties en vernieuwing, is het wel de installatiebranche. Mede gedreven door de verduurzaming van de samenleving. Warmtepompen, zonnepanelen, waterbesparing en nog veel meer. Bij De Wilde Tegels & Sanitair volgen we deze ontwikkelingen op de voet en we zorgen ervoor dat al onze medewerkers goed geïnformeerd zijn. Vraag ernaar, we helpen u graag.

 

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Wilde Tegels en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
17-05-2019
Waardering van onze klanten menselijk contact mooi assortiment en keuze goed advies
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties