De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Nunspeet

De Wilde Tegels & Sanitair

Vaak horen we van onze klanten dat een bezoek aan onze badkamershowroom in Nunspeet voelt als een warm bad. Bij De Wilde Tegels & Sanitair treft u niet alleen een complete en inspirerende badkamershowroom, maar u wordt er ook op ontspannen wijze geadviseerd door onze medewerkers. We nemen ruim de tijd om samen met u te zoeken naar de best passende badkamer, toilet of woonvloer. Loop binnen en laat u verrassen. Er wordt niet voor niets gezegd dat het de mooiste badkamershowroom van de Veluwe is!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

 

1000 m2 badkamerinspiratie

In onze grote showroom in Nunspeet vindt u alles voor uw nieuwe badkamer of toilet. Het team van De Wilde Tegels & Sanitair is altijd bezig met vernieuwingen in de showroom. En waarom? We houden ervan om onze klant te verrassen. En dat doen we enerzijds met de combinatie van producten in de showroom en anderzijds door bijzondere badkamerontwerpen te maken. We zijn aangesloten bij Baden+. Hierdoor kunnen we nog klantgerichter en voordeliger uw badkamerwensen in vervulling laten gaan.

Maak een afspraak  

Ons team

Bart en Patricia de Wilde hebben recent de badkamer- en tegelshowroom fors uitgebreid. De nieuwste trends, kleuren en opstellingen zijn in de badkamershowroom geplaatst.  Het team bezoekt regelmatig leveranciers en beurzen zodat de nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd worden. Het showroom- en installatieteam wordt aangestuurd door Patricia de Wilde. De verkopers, werkvoorbereiders en projectmanagers zijn goed op elkaar ingespeeld zodat we gegarandeerd topkwaliteit kunnen leveren. Het uitgangspunt daarbij is dat we onze klant volledig ontzorgen van badkamerontwerp tot de uiteindelijke installatie.

  Over ons - Ons team
  Over ons - 2. de Wilde De uitdaging zit in bijzondere combinaties

De uitdaging zit in bijzondere combinaties

Elke klant is anders en ook elk huis is bijzonder. En dat maakt ons werk leuk. Door goed naar onze klant te luisteren en dit te vertalen naar een juiste productkeuze, kleurcombinatie en badkamerontwerp weten we altijd een wow-effect te creëren. Sinds kort hebben we bijvoorbeeld een bijzondere tegelcollectie van het merk Diesel in huis. Of wat dacht u van de tegels van Piet Boon? Als we deze tegels combineren met stijlvolle badkamerproducten en een slim badkamerontwerp, dan ontstaat er een badkamer die helemaal past in de stijl van nu.

Ik raak nooit uitgekeken op nieuwe materialen en kleurcombinaties. Heerlijk om daar
creatief mee aan de slag te gaan en de droombadkamer van een klant te ontwerpen.

Tegels en installatie

Bij De Wilde Tegels & Sanitair verzorgen we zowel het tegelwerk als de installatie van uw nieuwe badkamer. Dit om zekerheid in kwaliteit te leveren en flexibel in de planning te zijn. En dit doen we niet alleen in uw badkamer. Ook al het andere installatiewerk bij particulieren en bedrijven verzorgen we in de wijde omgeving van Nunspeet. De tegels in onze projecten worden gelegd door een van de 40 medewerkers bij Tegelzetbedrijf De Wilde, het andere zusterbedrijf. Alles in één hand, zekerheid van kwaliteit voor u en organisatorisch goed voor elkaar.

 

  Over ons - 4. de Wilde Specialiteitenblok
  Over ons - 4. de Wilde Specialiteitenblok

Kennis over duurzaamheid

Als er één werkgebied bloot staat aan innovaties en vernieuwing, is het wel de installatiebranche. Mede gedreven door de verduurzaming van de samenleving. Warmtepompen, zonnepanelen, waterbesparing en nog veel meer. Bij De Wilde Tegels & Sanitair volgen we deze ontwikkelingen op de voet en we zorgen ervoor dat al onze medewerkers goed geïnformeerd zijn. Vraag ernaar, we helpen u graag.

 

  Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor De Wilde Tegels en Sanitair dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Over ons - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties