De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over De Wilde Tegels en Sanitair

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 51 De Wilde Tegels en Sanitair reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.5
Offerte
8.9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.8
Nazorg
9.1

Review door Kees en Corry Schuur

Geplaatst op 23-03-2024

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed bedrijf. Deskundig advies gekregen. Zijn zeer tevreden over de nieuwe badkamer en toilet.

Positieve opmerking:
Goede communicatie en planning, er is vakwerk geleverd. Klantvriendelijk, meedenken. Harde werkers. Prachtige collectie tegels, mooie showroom.

Verbeterpunten:
Geen!

Review door Heinz en Rosalinda

Geplaatst op 15-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het gehele proces, van eerste kennismaking tot aan de laatste afwerking waren super met De Wilde tegels en sanitair. Ik zal vanuit agv geen namen noemen, maar ik bedank allen voor hun betrokkenheid, kundigheid en flexibiliteit.

Positieve opmerking:
Communicatie, deskundigheid, professionaliteit en betrokkenheid. Al kwamen we vóór de offerte met allerhande vragen, en ook tijdens de keren dat we naar de showroom kwamen, of tijdens de werkzaamheden thuis met vragen, iedereen was van zeer goede wil om ons te blijven informeren en antwoorden. Het was een zeer goede ervaring!!

Verbeterpunten:
Goede vraag

Review door De Weerd

Geplaatst op 05-03-2024

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de Wilde sanitair, kan je voor duurzaamheid terecht, of het nu gaat om een paar simpele afdekdoppen of toiletgarnituur. Men is bereid; onderdelen van niet recent bad- en toiletmeubilair voor je uit zoeken en te bestellen tegen een aannemelijke prijs. Goede service !!

Positieve opmerking:
Bereidheid, wie het belang van de klant in het oog heeft, die helpt zichzelf.

Verbeterpunten:
n.v.t

Review door Els en René van Huffelen

Geplaatst op 04-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super. Komen na wat er afgesproken is!

Positieve opmerking:
Vakmensen aan het werk.

Verbeterpunten:
N.v.t

Review door Familie Boter en Brood

Geplaatst op 04-03-2024

8
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 2
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 2e instantie hele goede en prettige ervaring met De wilde

Positieve opmerking:
Snel reageren; komen met voorstellen; meekijken in het budget; Afspraken nauwgezet nakomen

Verbeterpunten:
Verkoop personeel hakte in eerste instantie niet op de juiste wijze bij ons in. Latere afspraak bij de " grote baas " liep zeer plezierig en ter zake

Review door Rick Eising

Geplaatst op 16-02-2024

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer renovatie

Positieve opmerking:
Heldere offerte, inspectie aan huis, snelle levering en uitvoering. Komen afspraken na. Werken netjes en vlot

Verbeterpunten:
Geen

Review door fam. van de Glind

Geplaatst op 14-02-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig en deskundig adviesgesprek, wat resulteerde in een prachtige badkamer die aan al onze wensen voldoet.

Positieve opmerking:
Goed advies, vriendelijke en deskundige medewerkers die rekening hielden met onze persoonlijke omstandigheden. Er is hard gewerkt.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anneloes en Wilbert

Geplaatst op 31-10-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima advies en vooral meedenken in oplossingen. Prijs stelling concurrerend maar vooral kwalitatief goede spullen

Positieve opmerking:
snelle en transparante communicatie!

Verbeterpunten:
Retourbeleid voor Hotbath veranderen

Review door familie van de Kamp

Geplaatst op 28-10-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Vakwerk + goede planning

Verbeterpunten:
geen

Review door van de Streek Jan en Willy

Geplaatst op 02-06-2023

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed bedrijf,zit wel een prijskaartje aan....maar is z'n geld zeer zeker waard voor wat ze geleverd hebben! Vakkundig personeel aan het werk gehad👌💪🏼

Positieve opmerking:
Ze houden zich aan de afspraak! Personeel zeer vriendelijk en attent😃

Verbeterpunten:
Wij zouden zeggen : GA ZO DOOR!!

Review door Fam H.van der Meer

Geplaatst op 20-05-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige samenwerking met de mensen in de zaak en bij ons op de werkvloer

Positieve opmerking:
Goed overleg en denken met de klant mee

Verbeterpunten:
Geen

Review door Katrijn en Rogier

Geplaatst op 26-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Het offerteproces verliep al heel prettig. Samen met Jorik onze badkamer uitgezocht. In januari was het zover, de badkamer werd geïnstalleerd. Daar zagen we best een beetje tegenop. Tijdelijk geen badkamer en natuurlijk de rommel in huis. Het is ons 100% meegevallen. Stuk voor stuk superleuke mensen in huis. Hard werken maar ook gezelligheid aan de koffietafel. En wat hebben ze netjes en efficiënt gewerkt. Het eindresultaat is fantastisch, echt vakwerk. Kortom; we zijn zeer tevreden!

Positieve opmerking:
Vakwerk, strakke planning, zeer klantvriendelijk, kwalitatief mooie producten.

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Fam Willemse

Geplaatst op 20-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De Wilde is een klantgericht bedrijf, denken mee en hanteren scherpe prijzen. Onze vloer is prachtig geworden en ook de badkamer is top! Ze werken met kundig personeel. Echt een top bedrijf.

Positieve opmerking:
Meedenken.

Verbeterpunten:
Verpakkingen meenemen.

Review door Harry Konings

Geplaatst op 14-10-2022

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend advies, goede service en uitstekende vaklui

Positieve opmerking:
Geen bijzonderheden

Verbeterpunten:
Communicatie liet enkele malen iets te wensen over. Nadat het bedrijf erop was gewezen, was het probleem opgelost.

Review door Reina en Hein Korevaar

Geplaatst op 28-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben onze nieuwe badkamer gekocht bij De Wilde in Nunspeet. Wij vinden de badkamer als geheel erg mooi geworden en zijn erg tevreden over plezierige wijze waarop we geadviseerd zijn bij de inrichting en de keuze van de verschillende onderdelen en materialen. Ook de verbouwing van de badkamer en montage is in heel plezierige samenwerking met de medewerkers verlopen. Vooral de samenwerking met de uitvoerder was perfect. Hij is een echte vakman, die voor elke vraag een praktische en mooie oplossing weet te bedenken en altijd alle afspraken punctueel nakwam. Sterk punt van De Wilde is dat ze zelf alles in eigen beheer of gelieerde zzp'ers uitvoeren, waardoor bij de uitvoering alles goed op elkaar is afgestemd.

Positieve opmerking:
vakkundig, creatief, komen afspraken stipt na en goede kwaliteit

Verbeterpunten:
Geen

Review door de heer en mevrouw Bijker

Geplaatst op 17-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bijzonder prettig,open en terzake kundige verkoper.

Positieve opmerking:
Het snel terugkoppelen van de offerte en het op een leuke manier van mee denken bij het samenstellen van zowel de badkamer als de toiletruimte

Verbeterpunten:
Sterk punt ervaren bij het aangeven van mogelijkheden en onmogelijkheden. Korte lijn met de verkoper

Review door De heer en mevrouw Drost

Geplaatst op 11-12-2021

9
Communicatie 6
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig en professioneel meegedacht en geholpen.

Positieve opmerking:
Groot assortiment, nemen tijd voor je

Verbeterpunten:
Iets meer communiceren wie en wanneer komt of wanneer iets na geleverd wordt.

Review door Buschgens

Geplaatst op 25-11-2021

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal top!

Positieve opmerking:
Zeer gevarieerde showroom waar je goede ideeën kunt opdoen. Er wordt geluisterd naar je wensen en deze worden vertaald naar een mooie 3D weergave en nette offerte. Installatie heel secuur uitgevoerd. Aandachtspunten zijn na overleg uitstekend opgelost. Communicatie met alle medewerkers De Wilde was ook uitstekend.

Verbeterpunten:
Nacontrole thuis bij de klant na installatie om de aandachtspunten te registreren. Deze zijn nu door onszelf gemeld.

Review door van der Weide

Geplaatst op 24-06-2021

8
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Net bedrijf met goede hulp, van begin tot het eind. Fijn meegedacht

Positieve opmerking:
Ervaring, deskundig, meedenken, klantgericht

Verbeterpunten:
Eigen materiaal, zoals stofzuiger meenemen, zodat niet van de klant gebruikt hoeft te worden.

Review door Pieter en Ria Versloot

Geplaatst op 06-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel goede ervaring met De Wilde in Nunspeet. Vanaf de ontvangst in de showroom door Lesley t/m het installeren van onze badkamer en wc is alles heel goed en fijn verlopen. Eén aanspreekpunt en geen onderaannemers. Keurige, vriendelijke en rustige mensen die de verbouwing hebben uitgevoerd. Alles werd in goed overleg met ons gedaan. Eénmaal was er een foutje gemaakt. Na contact met het bedrijf, was de reactie "we lossen het op" en werd het de volgende dag ook keurig opgelost. Na afloop kwam er nog iemand kijken of alles goed gegaan was en ook Lesley belde of alles naar tevredenheid was. Onze dank aan Lesley, Jaap-Jan, Jan Martijn, Jan 'de tegelzetter' en Johan.

Positieve opmerking:
Er werd met ons meegedacht en ook tijdens het installeren werden suggesties gedaan en werd alles goed doorgesproken.

Verbeterpunten:
Geen. Het is een topbedrijf

Review door Fam Petersen

Geplaatst op 02-05-2021

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De badkamer/wc is klaar, en goed gewerkt door personeel van De Wilde, ze hadden allemaal goede communicatie met elkaar en met ons, snel reageren , ook op kantoor, we zijn ook zeer goed voorgelicht over alles, Kan iedereen dit bedrijf aanraden voor nieuwe badkamer/wc, echt fantastisch. Wij gaan hier ieder geval veel plezier aan beleven. vriendelijke groet Anneke en Albert Petersen.

Positieve opmerking:
Heel erg snel reageren overal op, snel alles voor mekaar.

Verbeterpunten:
Zou niet weten, ga lekker door zo.

Review door Martijn en Patricia,

Geplaatst op 17-04-2021

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prachtige showroom met héél veel keus en mooie inspiratie badkamers. Hier kan je altijd wel slagen. Wij hebben direct een afspraak gemaakt aangezien ik al eerder positieve ervaringen had met de Wilde. Onze afspraak was gepland met Lesley die zeer professioneel overkomt en weet waar die het over heeft. Wij zijn begonnen om alles uit te zoeken wat we echt mooi vonden. Nadat de offerte was uitgewerkt hebben wij een tweede afspraak ingepland en kwamen we wel wat boven het budget. Samen met Lesley hebben wij wat kleine concessies gedaan zodat wij onze droom badkamer en wc konden realiseren. Het is echt een plaatje geworden en wij zijn heel blij met het resultaat!

Positieve opmerking:
Showroom, keuze en advies

Verbeterpunten:
Bij het monteren liep de planning wat rommelig, uiteindelijk wel op tijd klaar voordat wij gingen verhuizen naar onze woning.

Review door Ben Wegman

Geplaatst op 13-01-2021

8
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 7
Resultaat 9
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
de afspraken worden goed nagekomen; men is altijd bereid in oplossingen te denken

Positieve opmerking:
Bereikbaarheid en vriendelijk

Verbeterpunten:
Het oplossen van problemen duurt soms lang. (nazorg bij lekkage duurde totaal 2 maanden). Wel goed opgelost.

Review door Fam P

Geplaatst op 16-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring!

Positieve opmerking:
Er wordt goed meegedacht zowel bij de aankoop als de plaatsing

Verbeterpunten:
geen

Review door Jan O.

Geplaatst op 12-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles tot in de puntjes en op tijd verzorgd.

Positieve opmerking:
Aandacht. Vakmanschap.

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Yeliz

Geplaatst op 20-12-2019

10
Communicatie 9
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne communicatie gehad omtrent badkamer stenen waar ik naar op zoek was ivm renovatie badkamer. Direct reactie op vragen die ik had en er werd goed meegedacht! Top, bedankt!

Positieve opmerking:
Snelheid

Verbeterpunten:
Geen!

Review door De Wilde Tegels en Sanitair

Geplaatst op 25-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers nvt
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg tevreden en blij met het resultaat. Van verkoop tot installatie en nazorg: De Wilde tegels en sanitair heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Een eerlijk bedrijf waar vakmensen werken: hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Alles werd goed gecommuniceerd en in overleg gedaan.

Positieve opmerking:
Hoge kwaliteit producten en dienstverlening, goede communicatie over de plaatsing en ze betrekken de klant bij belangrijke keuzes op het moment van plaatsing.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Tevreden klant in Harderwijk

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom met heel veel voorbeelden van alle badkamermeubels, tegels, etc., zodat je de producten ook echt goed kunt bekijken. Prettige medewerkers bij ontwerp en uitvoering, goede communicatie, dachten goed mee, hielden zich aan de afspraken. De badkamer en toiletten zien er keurig afgewerkt uit, alles is naar wens. Het lijkt wel een wellness-centrum aan huis.

Positieve opmerking:
Goed overleg in prettige sfeer. Afspraak is afspraak. Goed bereikbaar. Goede materialen, veel keuze, keurige afwerking.

Verbeterpunten:
Geen

Review door J. Hamstra

Geplaatst op 17-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettig contact, vol (nieuwe) ideeen. nemen ruim de tijd voor keuzes, laten alles zien

Positieve opmerking:
menselijk contact mooi assortiment en keuze goed advies

Verbeterpunten:

Review door Jaap Holstege

Geplaatst op 05-05-2019

10
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de samenwerking met de Wilde als positief ervaren. Stuk voor stuk zeer ervaren mensen die meedenken als het beter kan en samen naar een prachtig resultaat gewerkt hebben. We kunnen de Wilde tegels en sanitair van harte bij u aanbevelen.

Positieve opmerking:
Mooie kwaliteit tegels en sanitair. Goede communicatie.

Verbeterpunten:

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken