De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
034 125 3393 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij

Reviews over De Wilde Tegels en Sanitair

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 22 De Wilde Tegels en Sanitair reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.5
Offerte
9
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.5
Nazorg
9.2

Review door Tom Herlaar

Geplaatst op 15-11-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn meer dan tevreden en van ons krijgt de Wilde Sanitair een 10+

Positieve opmerking:
Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-07-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ontvangst en nettebehandeling

Positieve opmerking:
geen opvallende sterkepunten, alles normaal goed geregeld

Verbeterpunten:
geen.

Review door Alie Nugteten

Geplaatst op 29-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer deskundige adviseurs en adviezen.

Positieve opmerking:
Zeer goede en technische werknemers

Verbeterpunten:

Review door Kingma

Geplaatst op 21-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer netjes gewerkt, goed gekwalificeerd personeel

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door J. Mol

Geplaatst op 16-03-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bij De Wilde werden we blij verrast door het ontwerp dat ons gepresenteerd werd. Onze wensen en prioriteiten werden aangevuld met waardevolle praktische tips, dat helpt bij het maken van keuzes. Bij de installatie was mij snel duidelijk dat vakmensen bezig zijn. Nette afwerking, ook weer praktische tips en secuur werk is afgeleverd. We zijn heel tevreden over het eindresultaat.

Positieve opmerking:
Gedurfd ontwerpen en tegelijk goed blijven luisteren naar wensen en eisen Deskundige montage met oog voor detail Snelle, heldere communicatie tijdens het offerte en bouwtraject

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 13-03-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Tegelwerk in de badkamers is zeer goed uitgevoerd. We krijgen er veel complimenten voor.

Positieve opmerking:
Uitgebreid assortiment en vakkundige tegelzetters.

Verbeterpunten:

Review door Ab van de Kerk

Geplaatst op 08-02-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring is boven verwachting. Ronduit positief. Alle disciplines onder één dak, dat mede tot een succesvolle en goede oplevering heeft geleid. Top!

Positieve opmerking:
Wat men zegt gebeurt ook daadwerkelijk. Één aanspreekpunt, die zeer betrokken is bij het ontwerp tot oplevering. Niets wordt aan toeval overgelaten.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Maarssen

Geplaatst op 06-04-2017

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Van beginfase tot einde. Zou zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Positieve opmerking:
Goede begeleiding van rodney bij uitzoeken van de juiste dingen in de winkel. Goede adviezen over praktische haalbaarheid en tonen van verschillende opties. De plaatsing is ook fantastisch gedaan door Johan en Arno. Zeer vakkundig duo, echt een klasse badkamer opgeleverd en daarnaast ook heel prettig om mee te communiceren.

Verbeterpunten:
nvt

Review door Jan en Ria Sips

Geplaatst op 03-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Correcte advisering zonder opdringerigheid en verkooptrucs. Een eerlijk verhaal over de kosten.

Positieve opmerking:
Zie hierboven.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 30-09-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Voor ons was een strakke planning belangrijk. Daar heeft De Wilde zich prima aan gehouden. Resultaat is prachtig. Ook de betrokkenheid van de verkoopster is zeer gewaardeerd. Zij is meerdere keren op locatie geweest. Dit voorkomt communicatieproblemen. Hulde!

Positieve opmerking:
Afspraak is afspraak. Dat vind ik heel belangrijk en De Wilde gelukkig ook

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-08-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Problemen worden gezien als uitdagingen en beloften worden nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en de kwaliteit van de tegelzetters. Ze hebben netjes en precies werk geleverd. Uitstekend. Goed mee te overleggen, denken praktisch mee.

Positieve opmerking:
Nee geen tips.

Verbeterpunten:

Review door Marco te Wierike

Geplaatst op 20-06-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring. Er wordt goed meegedacht, zowel tijdens het opmaken van de offerte als de installatie.

Positieve opmerking:
Wij zijn dik tevreden.

Verbeterpunten:

Review door Henk en Monique

Geplaatst op 02-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Tijdens ons eerste bezoek werden we al zeer goed geholpen. Toen de offerte in eerste instantie wat hoger uitviel dan ons budget, werd er zeer pro-actief gereageerd en hebben ze hun uiterste best voor ons gedaan om tot een passende oplossing te komen en geen enkele vraag was te veel. De montage van de badkamer is uitmuntend verlopen. De voorbereidingen werden keurig uitgevoerd om beschadigingen te voorkomen en het werk is zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Boven onze verwachting!

Positieve opmerking:
Het enige minpuntje dat ik kan aangeven is dat er aardig wat tijd zit tussen de koop en de daadwerkelijke installatie. Dit zagen we echter ook bij andere bedrijven, dus geen uitzondering maar je moet eigenlijk geen haast hebben.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 27-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima werk afgeleverd

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door M. de Groot

Geplaatst op 10-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
prima! Goed contact, houden zich aan afspraken. Plezierig in de omgang in huis. Werken secuur en in overleg.

Positieve opmerking:
Installatiebedrijf Faber heeft verzuimd alvorens aan het werk te gaan, om het parket af te plakken cq. te beschermen. Dit heb ik zelf gedaan met materiaal dat ik nog in huis had.

Verbeterpunten:

Review door George Boon

Geplaatst op 30-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en vakmanschap.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Machiel van Dam

Geplaatst op 09-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke en vooral deskundige vakmensen. Proma prijs kwaliteit verhouding.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Fam. Hoekert

Geplaatst op 02-12-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de badkamer en de toilet uitgekozen bij De Wilde. Dankzij de goede hulp en ervaring van de verkoopmedewerkster waren we in 1 avond klaar met het uitzoeken van de tegels en het sanitair. Ook werdt er een mooie tekening gemaakt zodat voor ons duidelijk te zien was hoe het zou gaan worden. Op de afgesproken dag kwamen de Instalateur en tegelzetter bij ons en hebben we alles nog even doorgenomen. Wij hebben tijdens de werkzaamheden altijd dezelfde twee mensen over de vloer gehad en hun hebben een er prachtige badkamer en toilet van gemaakt.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hanneke

Geplaatst op 10-11-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De wilde denkt mee, van advies tot en met de uitvoering

Positieve opmerking:
Nog meer afstemming en keuzemogelijkheden aanbieden m.b.t. het bouwproces van de klant. Een tegelzetter geeft het advies eerst een vloer te leggen en plinten te plaatsen en dan pas het stuukwerk te laten doen. Maar de stukadoor blijkt mooier werk te kunnen leveren als het stuukwerk geschiedt vóór het plaatsen van de plinten. Met plint is het bijvoorbeeld lastig en niet mooi om een scheve muur recht te trekken. Als klant zou ik graag de keuze aangeboden krijgen om wat extra reiskosten te betalen aan de tegelzetter en de plinten later te laten plaatsen.

Verbeterpunten:

Review door van der Slik

Geplaatst op 06-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer leuke en onderscheidende ideeën en eerlijk advies. Super geadviseerd met ons budget als uitgangspunt. Echt ontzorgd tijdens de uitvoering. Vakkundig en beleefde medewerkers met hart voor hun werk. Denken mee en lossen op, ook als het tegenzit. Wat nooit gebeurt, gebeurde bij ons... een standaard koppeling knapte waardoor we beneden lekkage hadden. Alles is in het werk gesteld en goed opgelost en hersteld. We zijn echt super tevreden en kunnen iedereen De Wilde sanitair en tegels aanbevelen!

Positieve opmerking:
Ga zo door!

Verbeterpunten:

Review door Jeff van Rosmalen

Geplaatst op 05-11-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk personeel. Zowel de verkoper als de monteurs. Goede planning en netjes werk afgeleverd.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 22-08-2015

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom en vriendelijk personeel. Werd goed geadviseerd en weten waar ze over praten, overal een goede oplossing op.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Reviews - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties