De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Tegelzetbedrijf - Tegelzetbedrijf Tegelzetbedrijf - Tegelzetbedrijf
De Wilde Tegels & Sanitair 

Tegelzetters in eigen huis

In onze showroom in Nunspeet vind je een ruime afdeling met wand- en vloertegels. In de meest uiteenlopende kleuren, patronen en materialen. Voor je badkamer, maar ook voor je woonvloer. Tegelzetbedrijf De Wilde zorgt dat jouw nieuwe tegelvloer of -wand perfect wordt gelegd.

Tegelzetbedrijf - 1. de Wilde Tegelzetters voor particulieren en grote projecten

Tegelzetters voor particulieren en grote projecten

De veertig tegelzetters die in dienst zijn van Tegelzetbedrijf De Wilde zijn vakmensen pur sang. Met de jarenlange ervaring in woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie is niets meer een verrassing voor deze vakmensen. Tegelzetbedrijf De Wilde uit Nunspeet werkt landelijk en voert zowel kleine als hele grote projecten uit. De bedrijfsomvang maakt het mogelijk om flexibel te werken en snel te schakelen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Tegels in alle formaten, kleuren en stijlen

Al lopend door onze showroom in Nunspeet kun je veel inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer of tegelvloer. Je vindt bij ons diverse soorten tegels. Bruin- en grijstinten, patchworktegels, mozaïek. Of wat dacht je van tegels met een natuurlijke look, zoals onze keramische tegels met hout- of betonstructuur? Niet van echt hout of beton te onderscheiden! Met de keuze in diverse formaten, kleuren en stijlen creëer je een tegelcombinatie naar wens.

Tegelzetbedrijf - 2. de Wilde Tegels in alle formaten, kleuren en stijlen - woonvloeren
Tegelzetbedrijf - 2. de Wilde Tegels in alle formaten, kleuren en stijlen - woonvloeren

De mooiste woonvloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe woonvloer? Loop eens binnen en laat je inspireren. In onze showroom in Nunspeet, ook goed te bereiken vanuit Harderwijk, kun je op de vloer en in de tegelkasten vele mogelijkheden bekijken. Het kiezen van de woonvloer is veelal de basis voor de inrichting van jouw huis. Graag adviseren wij je hierbij. Wij kunnen ook een goede vloerverwarming onder de tegelvloer plaatsen. Zo krijgt jouw woning niet alleen sfeer, maar ook een optimale warmte.

Piet Boon dealer

Tegels en natuursteen spelen voor Studio Piet Boon een onderscheidende rol in de woning. De collectie is ontworpen vanuit de filosofie om een goede balans te vinden tussen functionaliteit en uitstraling. Zo is de collectie een harmonieus geheel. Het karakteristieke ingetogen kleurenpalet en de duurzame materialen, in combinatie met de functionele eigenschappen van keramiek en natuursteen, voorzien elk interieur van een uniek tijdloos Studio Piet Boon karakter. Wie kiest voor tegels van Piet Boon by Douglas & Jones haalt verzorgd raffinement in huis.

Tegelzetbedrijf - Piet Boon dealer - Diesel tegels
Tegelzetbedrijf - Piet Boon dealer - Diesel tegels

Prachtige tegels van Diesel

Bovendien hebben we tegels van het merk Diesel Living in ons assortiment. Deze tegels kenmerken zich door kwaliteit en prachtige designs. Geen tegel uit de collectie is 'standaard' te noemen. Verschillende prints, reliëfs, kleuren en dessins maken deze collectie zo bijzonder. Kom langs in onze showroom om onze tegelcollectie te bekijken.

Exclusief vtwonen dealer

De Wilde Tegels & Sanitair is exclusief dealer van de vtwonen huiscollectie. De collectie bestaat uit een breed scala aan tegels, maar ook badkamermeubelen, kranen en baden behoren tot de collectie. Stuk voor stuk ademen ze het ware vtwonen-gevoel. Loop eens binnen in onze badkamershowroom in Nunspeet en laat je inspireren door onze vtwonen collectie.

Tegelzetbedrijf - De Wilde vtwonen dealer
Tegelzetbedrijf - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Wilde Tegels en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Wij scoren een
24-06-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Ervaring, deskundig, meedenken, klantgericht
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief