De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
0341 25 33 93 - info@dewildetegels.nl
Aangesloten bij
Tegelzetbedrijf - Tegelzetbedrijf
De Wilde Tegels & Sanitair 

Tegelzetters in eigen huis

In onze showroom in Nunspeet hebben we een ruime afdeling met wand- en vloertegels. Alle tegels die we in ons assortiment hebben zijn van topkwaliteit. Waarom? Omdat het zusterbedrijf van De Wilde Tegels & Sanitair in Nunspeet het Tegelzetbedrijf De Wilde is. En daar weten ze waar een goede tegel aan moet voldoen. In al onze verkochte badkamers en woonvloeren worden de tegels gelegd door Tegelzetbedrijf de Wilde. De intensieve samenwerking garandeert dat u een mooi product geleverd krijgt.

Tegelzetbedrijf - 1. de Wilde Tegelzetters voor particulieren en grote projecten

Tegelzetters voor particulieren en grote projecten

De veertig tegelzetters die in dienst zijn van Tegelzetbedrijf De Wilde zijn vakmensen pur sang. Met de jarenlange ervaring in woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie is niets meer een verrassing voor deze vakmensen. Tegelzetbedrijf De Wilde uit Nunspeet werkt landelijk en voert zowel kleine als hele grote projecten uit. De bedrijfsomvang maakt het mogelijk om flexibel te werken en snel te schakelen.

Tegels in alle formaten, kleuren en stijlen

Al lopend door onze showroom in Nunspeet kunt u veel inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer of tegelvloer. U vindt bij ons diverse soorten tegels. Bruin- en grijstinten, patchworktegels, mozaïek. Of wat dacht u van tegels met een natuurlijke look, zoals onze keramische tegels met hout- of betonstructuur? Niet van echt hout of beton te onderscheiden! Met de keuze in diverse formaten, kleuren en stijlen creëert u een tegelcombinatie naar wens.

Tegelzetbedrijf - 2. de Wilde Tegels in alle formaten, kleuren en stijlen
Tegelzetbedrijf - 3. de Wilde De mooiste woonvloeren

De mooiste woonvloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe woonvloer? Loop eens binnen en laat u inspireren. In onze showroom in Nunspeet kunt u op de vloer en in de tegelkasten vele mogelijkheden bekijken. Het kiezen van uw de woonvloer is veelal de basis voor de inrichting van uw huis. Graag adviseren wij u hierbij. Wij kunnen ook een goede vloerverwarming onder de tegelvloer plaatsen. Zo krijgt uw woning niet alleen sfeer, maar ook een optimale warmte.

Piet Boon dealer

Tegels en natuursteen spelen voor Studio Piet Boon een onderscheidende rol in de woning. De collectie is ontworpen vanuit de filosofie om een goede balans te vinden tussen functionaliteit en uitstraling. Zo is de collectie een harmonieus geheel. Het karakteristieke ingetogen kleurenpalet en de duurzame materialen, in combinatie met de functionele eigenschappen van keramiek en natuursteen, voorzien elk interieur van een uniek tijdloos Studio Piet Boon karakter. Wie kiest voor tegels van Piet Boon by Douglas & Jones haalt verzorgd raffinement in huis.

Tegelzetbedrijf - Diesel tegels

Prachtige tegels van Diesel

Bovendien hebben we tegels van het merk Diesel Living in ons assortiment. Deze tegels kenmerken zich door kwaliteit en prachtige designs. Geen tegel uit de collectie is 'standaard' te noemen. Verschillende prints, reliëfs, kleuren en dessins maken deze collectie zo bijzonder. Kom langs in onze showroom om onze tegelcollectie te bekijken. 

Maak een afspraak
Tegelzetbedrijf - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van De Wilde Tegels en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Wilde Tegels en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegelzetbedrijf - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
05-06-2019
Waardering van onze klanten Goed overleg in prettige sfeer. Afspraak is afspraak. Goed bereikbaar. Goede materialen, veel keuze, keurige afwerking.
Tegelzetbedrijf - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties